ISSN 2457 - 3973

Arsene face în câteva luni ce n-au reuşit liberalii în câţiva ani! DN 15 Bicaz – Poiana Largului, asfaltat total!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, va face în câteva luni ce n-au reuşit liberalii să facă în câţiva ani de când sunt la guvernare!

Drumul naţional DN 15 Bicaz – Poiana Largului va fi asfaltat total în câteva luni, a promis Arsene!

Drumul a fost reabilitat în zeci de puncte calamitate tot la solicitarea preşedintelui CJ Neamţ, Ionel Arsene, în momentul în care ministru al Transporturilor era social-democratul Răzvan Cuc (senator PSD Neamţ).

Acum, odată ce PSD a intrat la guvernare iar la Ministerul Transporturilor este un social-democrat, Ionel Arsene a garantat că drumul va fi asfaltat pe întreg sectorul de la Bicaz şi până la Poiana Largului.

Preşedintele CJ Neamţ a precizat că până în toamna anului viitor, covorul asfaltic va fi turnat.

Adică, în câteva luni va fi făcut un drum pe care liberalii nu l-au asfaltat în mai bine de doi ani.

„Din păcate, acest segment de drum nu este în administrarea CJ Neamţ. Când a fost PSD la guvernare, şi colegul meu Răzvan Cuc era ministrul Transporturilor, a fost implementat acest proiect în proporţie de 85%. După, s-a schimbat guvernarea, au venit liberalii, au blocat proiectul şi până în ziua de astăzi a rămas aşa, blocat. Ceea ce pot să asigur eu nemţenii este că am discutat cu noul ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu. După sărbători va veni aici şi vom merge acolo, în teren. Eu promit nemţenilor ca de fiecare dată când a trebuit să facem treabă: acest drum, DN 15 Bicaz – Poiana Largului va fi reintrodus la finanţare, şi, în vara viitoare, până în toamnă, va fi finalizat! Aceasta este promisiunea mea făcută nemţenilor! Am avut discuţii extrem de serioase şi aplicate pe acest segmnet de drum, inclusiv cu cei de la PNL atunci când a trebuit să intrăm în această alianţă. Am discutat cu ministrul Sorin Grindeanu şi mi-a promis că vom obţine finanţarea şi această investiţie va fi finalizată. Mai trebuie puţină răbdare”, a declarat, într-un interviu video, pentru ziar piatra neamţ, preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Preşedintele CJ Neamţ a mai spus că în acest moment există peste 140 de proiecte în implementare în judeţ.

Articolul anterior

Şoferi din 4 judeţe, implicaţi în accidentul din Roman, de pe E85

Articolul următor

O maşină a luat foc în parcarea Sălii Polivalente din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *