ISSN 2457 - 3973

Arsene (președinte PSD Neamț): PNL Neamţ intoxică opinia publică din judeţ

În aşteptarea reacţiei prefectului Ioan Vlad Angheluţă, acuzat de liberalii nemţeni că ”a făcut jocurile PSD” prin decizia de a-l demite pe Constantin Iacoban din legislativul judeţean, a venit o reacţie a filialei PSD Neamţ. Prin vocea deputatului Ionel Arsene, preşedinte al filialei, PNL Neamţ este acuzat că intoxică opinia publică din judeţ cu ”informaţii false şi acuze fanteziste”.

Redăm mai jos comunicatul PSD Neamţ:

Liberalii din Neamţ, foştii PDL-işti din gaşca lui Băsescu, intoxică opinia publică din judeţul nostru cu informaţii false şi acuze fanteziste. Realitatea în privinţa schimbării preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ este una simplă: PNL cere respectarea legii şi apără justiţia, dar când e vorba de aplicarea legii şi e în detrimentul lor atacă instituţiile statului.

Constantin Iacoban, fost preşedinte al UNPR Neamţ, a fost exclus din partidul său din cauza unor manevre politice. Prin urmare, UNPR a cerut prefectului judeţului să constate încetarea mandatului de consilier judeţean, potrivit legislaţiei în vigoare. Automat, Iacoban şi-a pierdut şi calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Însă, PNL Neamţ a decis că această situaţie de normalitate politică şi juridică este prilej de capital electoral şi acuză PSD Neamţ pentru schimbarea lui Iacoban.

Stimaţi liberali, cred că este momentul să vă gândiţi serios la viitorul vostru în politică. Este inadmisibil să-i minţiţi pe nemțeni în halul acesta, doar pentru a vă ascunde calculele politice pe care vi le făceaţi. Nu meritaţi voturile pe care le-aţi primit de la nemțeni şi vă faceţi de râs zilnic în faţă cetăţenilor care mai au încredere în voi. În rândul partidelor din Neamţ sunteţi o ruşine pentru aceste atacuri mizerabile şi mincinoase.

Aţi învăţat de la Băsescu că, strigând mai tare, oamenii n-o să-şi dea seama ce aţi făcut. Fals! Nemţenii ştiu de ce sunteţi în stare, iar eu şi colegii mei de la PSD Neamţ ne vom asigura că vor afla tot timpul de manevrele voastre.

deputat Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ

Articolul anterior

Alegerile locale, pe 5 iunie! Iată calendarul electoral!

Articolul următor

Sondaj newsallert.ro – 84 la sută dintre cititori vor clarificarea noțiunii de familie! Aproape un milion de semnături pentru modificarea Constituției!

4 Commentarii

  • Susțin argumentele domnului președinte Ionel Arsene ”Liberalii din Neamţ, foştii PDL-işti din gaşca lui Băsescu, intoxică opinia publică din judeţul nostru cu informaţii false şi acuze fanteziste.”
    Este timpul ca fiecare cetațean din județul nostru să ia atitudine fața de calomniile si minciunile promovate de ”așa zișii apăratori ai democrației”care au ca scop manipularea și dezinformarea publicului nemțeanț

  • Liberalii de la Piatra Neamt,sunt o gluma proasta,niste afaceristi ieftini…nu au facut nimic pt urbe si nici nu o sa faca,motivul..nu pot,nu au cu ce!!!

  • Asa, si Arsene e imaculat ca o porumbita … 🙂 Hotii stiga hotii …In acest moment nu am incredere in nimic cu iz politic (partid, politician).

  • oare gasca lui basescu este mai toxica decat gasca lui dragnea si ponta.dragnea este inculpat si condamnat la un an de inchisoare,ponta are mai multe dosare la dna.de aceea arsene sa fie mai ponderat cand vorbeste de respectarea legii.orice incepator in administratia publica a putut constata o incetare suspecta de mandat a lui iacoban.poate isi aminteste arsene tot din lege ca inainte cu 6(sase luni)de alegeri locale membru unpr poate opta pentru un alt partid.de cand anonimii unpr enache moisii si bumbu is mari conducatori de filiala?.cand au tinut conferinta de aleger? fiindca presa nu a publicat nimic privind noua conducere a unpr neamt.si de ce ia atitudine psd pe o problema a unpr.nu sunt membru nici unui partid dar ca cetatean ma deranjeaza fatarnicia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular