ISSN 2457 - 3973

Atenție la tren! Și la polițiștii rutieri din Neamț care joi supraveghează trecerile la nivel cu calea ferată!

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Neamț în colaborare cu poliţiştii structurilor rutiere și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ vor desfăşura o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Timp de 6 ore, la nivelul judeţului Neamţ, peste 50 de polițiști de la transporturi, rutieră şi ordine publică vor desfăşura activităţi în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Sunt vizate toate trecerile peste calea ferată din județ, indiferent dacă este vorba de drumuri naționale, județene sau comunale.

Se va acţiona pentru prevenirea şi reducerea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale însemnate ce au avut loc la trecerile la nivel cu cale ferată, sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere de trecere la nivel cu calea ferată, precum şi conștientizarea celorlalți participanți la trafic asupra obligaţiilor care le revin pentru prevenirea producerii unor evenimente negative.

Read Previous

Arest la domiciliu pentru șoferul beat care a comis accidentul lângă Roman

Read Next

Klaus Iohannis – De ce o Românie normală?!?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *