ISSN 2457 - 3973

Au apărut şi în Neamţ hoţi de catalizatoare de la maşini. Poliţiştii au efectuat percheziţii.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din localitatea Vânători-Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tentativă de furt și distrugere.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 4 spre 5 decembrie 2021, cei în cauză s-ar fi deplasat la imobilul unui tânăr, de 21 de ani, din Vânători-Neamț, unde ar fi încercat să sustragă catalizatorul de la autoturismul persoanei vătămate, ce era parcat în apropierea locuinței. Întrucât aceștia au constatat lipsa componentului în cauză, unul dintre tineri ar fi incendiat autoturismul, fiind distrus în proporție de 90%. În continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, la data de 11 decembrie 2021, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare în localitatea Vânători-Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Pe numele celor în cauză au fost emise și puse în aplicare mandate de aducere.

În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În activități au fost angrenați polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articolul anterior

Un şofer în vârstă de 84 ani a accidentat în Piatra-Neamţ o tânără aflată pe trecerea de pietoni

Articolul următor

Tânăr din Neamţ, arestat preventiv după ce a evadat din … sufrageria casei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *