ISSN 2457 - 3973

Au fost prinși cei 4 tâlhari din Roznov care au intrat peste un om în casă și i-au furat 6.600 euro

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au documentat activitatea infracțională a patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, toți din Roznov, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii au fost sesizați pe 31 ianuarie, de către un tânăr de 26 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința unchiului său și prin exercitarea de acte de violență i-au sustras o sumă de bani.

În urma sesizării primite, s-a format un grup de lucru la nivelul Poliției orașului Roznov, fiind demarate de îndată cercetări. Astfel, în baza activităților investigative complexe realizate în cauză și a operativității cu care au fost desfășurate, polițiștii de investigații criminale au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 30 /31 ianuarie a.c., în baza unei rezoluții infracționale, persoanele în cauză s-ar fi deplasat cu un autoturism în proximitatea locuinței unui bărbat, de 50 de ani, din Roznov. Doi dintre aceștia ar fi pătruns în incinta imobilului, având fețele acoperite, unde fiind surprinși de persoana vătămată, ar fi lovit-o cu pumnii în zona corpului. În continuarea activității infracționale, în timp ce unul dintre aceștia ținea victima imobilizată, celălalt ar fi pătruns într-o cameră, de unde ar fi sustras o cutie în care se afla suma de 6.600 de euro precum și un telefon mobil. În urma celor întâmplate, cei doi au părăsit locul faptei.

La data de 28 februarie a.c., doi tineri de 19, respectiv 24 de ani, au fost conduși la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La aceeași dată, față de cele două persoane, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Totodată, instanța  a dispus măsura arestului la domiciliu față de un tânăr de 23 de ani, complice la comiterea infracțiunii.

Polițiștii desfășoară activități specifice față de un alt tânăr, de 22 de ani, din Roznov, care se sustrage urmăririi penale.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

    Articolul anterior

    ALERTĂ Suspiciune de coronavirus în Neamț

    Articolul următor

    Suspiciunea de coronavirus la fetița din Piatra-Neamț a fost INFIRMATĂ

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular