ISSN 2457 - 3973

Aurelia Simionică: ”Clarificări la o demisie anunțată”

”Am intrat in politica si in partid in decembrie 2004, cand acesta era practic in opozitie. Am crezut intotdeauna in doctrina social democrata si in calitatea membrilor de partid din organizatia municipala. Evolutia ierarhica ar fi normal sa aiba la baza activitatea desfasurata, vechimea, competenta.
In 2016 nu am contestat hotararea partidului privind nominalizarea in cursa pentru primarie, am fost implicata in precampanie inclusiv in calitate de candidat la Consiliul local din partea PSD .
Am devenit incomoda cand am solicitat promovarea la alegerile locale doar a oamenilor din interiorul partidului. Nu am acceptat nici un moment „infuziile” de campanie cu persoane fara vechime in partid. In Piatra Neamt organizatia are capital uman suficient si de valoare.
Deoarece opozitia mea desi argumentata a persistat, au aparut disensiuni.
Am refuzat solicitarea de a parasi conducerea organizatiei (mandatul de presedinte ales expira in 2018) si a ramane membru de partid in conditiile in care nu am adus nici un prejudiciu de imagine si m-am implicat constant in activitatea de partid. Am preferat sa-mi dau demisia si sa nu creez tensiuni interne.
Daca as fi avut „proiecte personale” le demaram din timp, eventual zgomotos, asa ca in campanie electorala. Nu ma consider nici din catergoria traseistilor politici pentru ca am fost obligata sa ma repozitionez.
Regret ca dorinta mea de a ma retrage intr-o forma decenta si discreta a creat interpretari eronate in mintea celor fata de care am manifestat respectul cuvenit – membrii organizatiei.
Este o perioada a manipularii si intoxicarii, campaniile electorale trec, oamenii raman”.

Aurelia Simionică

Articolul anterior

Programul Teatrului Tineretului pentru 15 – 17 aprilie

Articolul următor

Apel la omenie: Salvați-l pe George!

2 Commentarii

  • Prin plecarea doamnei AURELIEI SIMIONICA PSD-ul a pierdut cel mai bun om al municipiului P.NEAMȚ. Dar UNPR -ul a știut mai bine pe ce se bazează. Ii urez mult succes și baftă la câștigarea primăriei P.NEAMȚ. Aveți încredere în vechii și noii prieteni.

  • Mult succes! Si vorba aceea: nu mor caii cand vor cainii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *