ISSN 2457 - 3973

Autoritățile din Neamț au ieșit în stradă din cauza „zvonurilor că prețul carburanților ar urma sa crească foarte mult”

Prefectura Neamț a dispus activități preventive ca urmare a „zvonurilor potrivit cărora prețul carburanților ar urma sa crească foarte mult”, a declarat prefectul Adrian-Vasile Niță.

„Urmare a isteriei create de zvonurile potrivit cărora prețul carburanților ar urma sa crească foarte mult, am dispus atât activități preventive ale IPJ și ISU ( control și instruire a personalului din stațiile peco), cât și intensificarea patrularii în zona stațiilor peco de către lucrători ai IPJ și IJJ”, a precizat prefectul de Neamț.

Adrian Niță a adăugat că a dispus ca si la benzinariile din localitatile limitrofe oraselor și comunelor să se acționeze pentru a evita posibilele situațiile ce ar putea duce la încălcări ale legii.

Lucrătorii ISU vor verifica împreuna cu Politia și vor îndruma benzinarii să respecte normele PSI, insistând asupra interdicției de a distribui carburant in recipienti neconformi.

IPJ participă cu Lucrători ai poliției de investigare a criminalității economice, ordine publica, Rutiera și acțiuni speciale pentru creșterea vizibilității in zona stațiilor PECO.

Articolul anterior

Nebunie la benzinăriile din Neamț! Cozi infernale de teamă că benzina ajunge 11 lei la noapte!

Articolul următor

Premierul Ciucă a dispus controale ample la benzinării

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.