ISSN 2457 - 3973

Autorul dublei crime de la Girov s-a sinucis! S-a spânzurat în puşcărie!

Valentin Chiuaru (21 ani), din Girov, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru crima dublă pe care a comis-o, anul trecut, s-a sinucis miercuri dimineaţă.
Tânărul s-a spânzurat, cu un cearceaf, în toaleta celulei în care îşi ispăşea pedeapsa în Penitenciarul Bacău.
Chiuaru era condamnat la 22 de ani de închisoare pentru o crimă comisă la începutul lunii iunie. Victime i-au fost doi soţi de 65 respectiv 70 ani.
Individul și-a recunoscut faptele în timp ce era anchetat, în stare de arest preventiv, pentru o tentativă de omor comisă asupra unei bătrâne din Girov. În luna martie intrase peste aceasta în casă pentru a o tâlhări și a bătut-o fără milă. A fost arestat pentru această faptă pe 11 iunie și pas cu pas, procurorul de caz a ajuns pe firul crimei de la Girov. Așa a recunoscut Chiuaru că el i-a ucis pe cei doi soți după ce i-a bătut cu un par. Criminalul a plecat de la cârciumă cu gândul să violeze o femeie din sat pe care o știa singură. A greșit casa și a intrat peste cei doi bătrâni. Mai întâi l-a lăsat lat pe bărbat cu bâta cu care era înarmat, apoi pe femeie. Deși o omorâse, Chiuaru a vrut să o și violeze dar a fost prea beat ca să își ducă planul diabolic la sfârșit. Apoi a plecat liniștit acasă.
Cei doi soți din Girov au fost descoperiți morți pe 8 iunie, de o vecină care se alarmase că nu i-a mai văzut de câteva zile. Crima s-a produs în noaptea de 3 spre 4 iunie.

Articolul anterior

Lege împotriva fumatului în spaţiile publice! Intră în vigoare din martie! Dar va fi respectată după 25 de ani!

Articolul următor

Poftim la teatru! Programul TT în week-end-ul 30 – 31 ianuarie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular