ISSN 2457 - 3973

Bărbat din Neamţ, pe lista EUROPOL al celor mai periculoşi infractori. Este acuzat de crimă şi tâlhărie.

EUROPOL – Agenţia Uniunii Europene pentru combaterea criminalităţii a publicat în decembrie lista celor mai căutaţi 62 de infractori.

Aceasta are titlul „Ascunşi la vedere” şi cuprinde fotografii şi detalii ale celor căutaţi, cu scopul ca cei care au informaţii pentru prinderea lor să le ofere autorităţilor.

Pe lista EUROPOL se află şi un bărbat din Neamţ. Acesta se numeşte Ciucheş Miluţ-Liviu, are 28 de ani (născut pe 22 iulie 1993) şi este din localitatea Nisiporeşti, comuna Boteşti.

Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, omor calificat, tentativă de omor calificat şi tâlharie calificată. 

Faptele au fost comise în Irlanda când Ciucheş avea 21 ani.

„În perioada martie – aprilie 2014, pe teritoriul Irlandei, persoana urmărită împreună cu alți 11 inculpați, au constituit un grup infracțional organizat, în vederea comiterii unor infracțiuni de omor, respectiv au urmărit și supravegheat persoane considerate a face parte din grupări infracționale rivale și au exercitat asupra acestora acte de violență de o intensitate deosebită, în urma cărora una din victime a decedat”, au precizat anchetatorii.

Au continuat şi alte atrocităţi la care a participat şi Ciucheş Miluţ-Liviu.

„La 10.04.2014, persoana urmărită, cu ajutorul a 10 alți inculpați, a pătruns prin efracție în apartamentul persoanei vaătămate, a exercitat acte de violență repetate, de o intensitate deosebită, asupra victimei si i-a sustras mai multe bunuri de valoare. În urma leziunilor traumatice suferite, victima a decedat la 13.04.2014. Tot cu aceeași ocazie, cu ajutorul acelorași inculpati, persoana urmărită a exercitat acte de violență față de alte două victime care se aflau în apartament, folosind răngi, bâte și cuțite”, menţionează actul de inculpare.

Individul are înălţimea de 1,75 metri, greutate de cca. 85 kg, corpolenţă atletică, ochii căprui, faţa rotundă, păr şaten, tip drept.

Nemţean căutat de EUROPOL

Articolul anterior

Pieton accidentat grav la Dumbrava Roșie. Mașina a lovit și o poartă și o mașină parcată.

Articolul următor

FOTO-GALERIE S-a deschis Târgul de Crăciun de la Neamţ 2021

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.