ISSN 2457 - 3973

Bărbat din Răucești, arestat la o stână lângă Toplița

Un bărbat de 50 de ani, din Răceşti, ce se sustrăgea unui mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Târgu-Neamţ, a fost depistat la o stână din vecinătatea localităţii Topliţa. 

Persoana în cauză este bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, faţă de aceasta fiind dispusă la data de 1 iunie 2021, măsura preventivă a controlului judiciar.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, bărbatul nu ar fi respectat obligaţiile impuse de către instanţa de judecată, părăsind localitatea de domiciliu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale Topliţa, a fost depistat bărbatul în cauză, la o stână din vecinătatea localităţii Topliţa.

La vederea poliţiştilor, acesta ar fi fugit pe un câmp, la scurt timp fiind prins, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Topliţa.

Bărbatul a fost introdus în cadrul Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Miercurea-Ciuc al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, urmând să fie prezentat Judecătoriei Târgu-Neamţ pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

Articolul anterior

Profesor de sport din Roznov, acuzat de agresiune sexuală împotriva elevilor

Articolul următor

Un cartier întreg din Piatra-Neamț rămâne marți – 6 iulie fără apa potabilă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.