ISSN 2457 - 3973

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a bătut 3 persoane pe o terasă la Ţibucani

Un bărbat în vârstă de 42 ani a fost reţinut, pentru 24 ore, de poliţişti, după ce a bătut 3 persoane pe terasa unei societăţi comerciale din localitatea Ţibucani.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spotan, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra unei minore, de 16 ani și a doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din localitatea Țibucani. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată de polițiști, fiind condusă la sediul poliției, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, la data de 17 februarie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu.

Vineri, bătăuşul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Pieton accidentat pe strada Fermelor din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Accident la Bălţăteşti! Pieton accidentat de un autoturism după ce a traversat neregulamentar!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.