ISSN 2457 - 3973

„Bătaia de joc a prefectului Niță la adresa pietrenilor, blocată de instanță”, susţine Andrei Carabelea, președintele PNL Piatra-Neamț

Comunicat de presă PNL Piatra-Neamţ

Prefectul Vasile Adrian Niță bifează un nou eșec, de această dată la Tribunalul Neamț, Secția II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal. Instanța i-a respins acestuia acțiunea prin care a atacat o hotărâre de Consiliu Local a Municipiului Piatra Neamț, de reorganizare și reglementare a regimului parcărilor de reședință.

Acțiunea prefectului nu a avut nicio bază legală, singurele resorturi care l-au împins la acest gest iresponsabil fiind comenzile venite din partea șefilor săi de la PSD. Urmarea a fost o lungă bătaie de joc la adresa miilor de pietreni și crearea unui haos administrativ, ceea ce a obligat Primăria Municipiului Piatra Neamț să găsească alte soluții pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit.

Acest gen de atitudine dovedește nu doar neștiința unui personaj care nu înțelege cadrul legislativ, ci și rea credință care pune în pericol eficiența administrației locale.  Vasile Adrian Niță pare că nu înțelege că funcția de prefect este demnitate publică și are datoria să vegheze la respectarea legii, nicidecum la blocarea unor inițiative perfect legale, totul din răzbunare politică, în urma sarcinilor trasate de Ionel Arsene și Daniel Harpa, binomul din fruntea PSD Neamț.

În mod normal, neștiutorul și servilul prefect Vasile Adrian Niță ar trebui ca, înainte să demisioneze, să-și ceară public scuze pietrenilor pentru haosul creat prin gestul său iresponsabil. Ne îndoim serios că va avea acest minim de decență, mai ales că nici până la această dată nu și-a achitat datoriile către pietreni, provenite din sume încasate necuvenit, așa cum a stabilit instanța de judecată.

Andrei Carabelea

Președinte PNL Piatra-Neamț

 

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț a câștigat în instanță dosarul deschis de Instituția Prefectului cu privire la parcările de reședință

Articolul următor

Mihai Apopii, reales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.