ISSN 2457 - 3973

Bătrână tâlhărită în Piatra-Neamţ. Autorul, un minor de 16 ani, prins de poliţişti.

Autorul tâlhăriei din data de 2 februarie 2021, atunci când o femeie de 68 ani a fost atacată pe stradă, a fost prins de poliţişti.

Este vorba de un minor de 16 ani, din comuna Alexandru cel Bun, care după ce a jefuit-o pe bătrână a împărţit banii cu prieten.

“Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie de 68 de ani, se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț ar fi fost acostată și deposedată prin violență de poșeta, de către un minor în vârstă de 16 ani, din Alexandru cel Bun. După comiterea faptei, cel în cauză ar fi împărțit o sumă de bani ce se afla în poșeta persoanei vătămate, cu un alt minor de 16 ani, din Piatra Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

În urma documentării activității infracționale, minorul din Alexandru cel Bun a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, cel de-al doilea minor este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Articolul anterior

Ionel Arsene: Drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău devine realitate!

Articolul următor

O altfel de descindere a poliţiştilor la o şcoală din Neamţ (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *