ISSN 2457 - 3973

Au izbucnit în plâns când l-au văzut pe deputatul Ciprian Șerban! Bătrânii Centrului pentru Persoane Vârstnice din Roznov nu sunt ai nimănui!

Deputatul PSD Ciprian Șerban a reușit, alături de colegii din organizația TSD Neamț, să provoace lacrimi de bucurie pe obrazul bătrânilor internați la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Roznov.

Parlamentarul a venit alături de tinerii social-democrați la centru unde a petrecut după-amiaza alături de persoanele internate în centru. Nu a venit cu mâna goală ci cu alimente și dulciuri pentru masa de Paște. Dar asta nu a fost totul. Ciprian Șerban le-a stârnit amintirile pensionarilor după ce le-a propus să înroșească ouăle, conform tradiției, fiind Joia Mare.

”Un vechi proverb spune că “Cine nu are un bătrân, să şi-l cumpere”, iar cu timpul, să încerce să devină bătrânul acela care merită căutat şi ascultat. Doar că pe lume întâlnim și bătrâni mai puţin norocoşi, bătrâni care au fost abandonați de familii sau care, din diverse motive nu pot fi alături de cei dragi de sărbători. Este şi cazul celor 50 de asistați ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Roznov. Iar pentru ca am dorit sa le aduc o rază de lumină în suflet, împreună cu colegii din Organizația TSD Neamţ, i-am vizitat astăzi, le-am dus toate cele necesare mesei de Paşte, le-am aranjat masa și respectând tradiția, am vopsit împreună cu dânșii și ouăle pe care le vor ciocni cu ocazia sărbătorilor pascale”, a declarat deputatul Ciprian Șerban, președintele TSD Neamț.

 

Articolul anterior

În Joia Mare, acțiune umanitară a PSD Piatra Neamț și a organizației de pensionari social-democrată! (galerie foto – video)

Articolul următor

ALERTĂ Fugarul Sebi Ghiță a fost localizat și reținut!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *