ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP): ”Ce spuneți de un suflu nou urbei noastre? Proiect de 12 milioane euro!”

Un proiect de 12 milioane de euro a fost deja finalizat de conducerea Primăriei Piatra-Neamț și va fi implementat în mandatul următor, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț.

Proiectul vizează zona pietonală din fața Parcului Central, acolo unde urmează să fie realizată o zonă pietonală complexă.

”Ce spuneți dacă dăm un suflu nou urbei noastre? 12 milioane de euro pentru a schimba fața municipiului reședință de județ. Un proiect pentru care documentația este deja finalizată și reprezintă o prioritate pentru programul POR 2020-2024, Axa 4. Pasajul subteran se va întinde pe distanța întregii străzi denumită Piața Ștefan cel Mare, pe o lungime de aproximativ 150 m și va avea o înălțime standard de 4,80 m. Acesta va include pe ambele părți circa 200 de locurile de parcare, dublându-se practic numărul lor. Acest proiect va reconfigura întreaga zonă pietonală, va fluidiza traficul autoturismelor din centru și, nu în ultimul rând, orașul Piatra-Neamț va dispune de un parc mult mai generos. Nemțenii se vor bucura de un parc extins, cu noi spații verzi. Vor fi executate lucrări de plantări de arbori și arbuști și vor fi realizate noi zone de relaxare. Un proiect de 🔟 +, ce poate fi realizat de echipa PMP Neamț. Toți pentru un județ de 10+!”, a declarat președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Candidatul PMP pentru Primăria Piatra-Neamț este primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Cine încearcă în toiul nopții să șteargă urmele (penale) la o instituție din Roznov?!

Articolul următor

Dragoş Chitic: “Administraţie în interesul cetăţeanului, nu patimi şi orgolii politice”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.