ISSN 2457 - 3973

Bogdan Mararu a fost arestat! A fost condamnat la 3,4 ani de închisoare pentru amenințare!

Bogdan Mararu a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Bacău, la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare după ce a amenințat un polițist de la Serviciul Rutier.

Pedeapsa este definitivă iar polițiştii nemțeni au pua deja în aplicare mandatul de aducere.

Urmează ca în această lună să aibă loc la Tribunalul Bucureşti ultimul termen al recursului în procesul în care Bogdan şi Răzvan Mararu au fost trimişi în judecată pentru mai multe infracțiuni.

În primă instanță, pe 21 aprilie 2015, fraţii Anton-Bogdan şi Nicolae-Răzvan Mararu au fost condamnaţi, la 15 ani, respectiv 12 ani de închisoare, în acelaşi dosar, ei fiind obligaţi de instanţă să achite daune morale de 300.000 de euro şi despăgubiri materiale de 20.000 de euro unui bucureştean. 

Tribunalul Bucureşti a decis atunci şi menţinerea sechestrului pus de procurori pe aproape toată averea fraţilor Mararu, care include bijuterii, maşina de lux folosită de asasinul plătit de cei doi, terenuri, spaţii comerciale, dar şi sume de bani.

Anchetatorii susțin în perioada septembrie-noiembrie 2012, frații Mararu l-au determinat cu intenţie pe inculpatul Vitalie Proca (condamnat definitiv la 21 ani ;i 8 luni de închisoare) să comită atacul armat asupra părţii vătămate Răzvan Isăilă, din 26 noiembrie 2012, din Bucureşti, folosind două arme militare – pistolul-mitralieră, calibrul 5,45×39 mm, tip AK 74 şi pistolul Makarov (9×18 mm).

Totodată, arată procurorii, cei doi fraţi au susţinut activitatea infracţională a asasinului plătit, prin asigurarea mijloacelor materiale şi a informaţiilor necesare săvârşirii infracţiunilor.mmm

În 26 noiembrie 2012, pe o stradă din cartierul Vitan din Capitală, Vitalie Proca, cetăţean moldovean, l-a împuşcat în cap şi în piept, cu un automat Kalaşnikov şi un pistol Makarov, pe Răzvan Isăilă, în vârstă de 26 de ani, pe care l-a confundat cu Puiu Mironescu. Isăilă a fost dus atunci la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost salvat după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

În urma atacului armat din 26 noiembrie 2012, din cartierul Vitan din Capitală, despre care procurorii susțin că a fost comandat de fraţii Mararu, Dumitru Mironescu a plănuit un atentat – spun aceeași procurori – pentru a-l ucide pe Bogdan Mararu. ”Astfel, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, în jurul orelor 02.20, la comanda lui Mironescu, mai multe persoane au amplasat un dispozitivul exploziv sub autoturismul lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010”, spun anchetatorii.

mironescu

Dumitru „Puiu” Mironescu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare fiind acuzat că a comandat asasinarea lui Bogdan Mararu, fiind trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de cinci persoane care au pus dispozitivul exploziv sub maşina lui Mararu.

Articolul anterior

Bătrân de 84 ani din Roman, jefuit de falși angajați ai E-ON Gaz

Articolul următor

Un nou cutremur de 5 grade a avut loc în Italia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular