ISSN 2457 - 3973

Bona copilului secretarei comisiei a câștigat concursul de la Căminul de bătrâni Roznov

Scriam în urmă cu câteva zile că există suspiciuni de fraudare a concursului de la Căminul de bătrâni din Roznov, pentru postul de îngrijitor.

La vremea respectivă am precizat că surse extrem de bine informate susțin că subiectele de concurs au ajuns la un anumit concurent cu câteva zile înainte, lucru greu de demonstrat de noi. Nu și de autorități, dacă vor să facă lumină în acest caz.

Totodată am scris că secretara comisiei de concurs, Mădălina Ciubotaru (fiica primarului de Roznov, instituție în subordinea căreia se află Căminul de bătrâni) este secretara comisiei de concurs.

Am solicitat în cadrul articolului ca Prefectura Neamț să se autosesizeze în acest caz având în vedere că, în urma unui control, a suspendat-o din funcție pe Mădălina Ciubotaru. Asta însemna automat că Mădălina Ciubotaru nu poate reprezenta Căminul de bătrâni, mai ales în cadrul unui concurs de angajare.În plus, măcar moral, pentru că este fiica primarului, ar fi trebuit să se abțină. Și pentru că un candidat este omul de casă….

Fie la Prefectura Neamț este un concediu prelung, fie s-a bătut palma cu administația publică de acolo (ca să nu spunem deja blat), pentru că deocamdată nu s-a clintit nimic. Poate de acum încolo, mai ales că acest concurs a fost finalizat.

Cine a câștigat? Cine a fost mai bine pregătit, ar spune cei din cadrul comisiei!

Cârcotașii spun însă altceva: că a câștigat cine trebuia! Adică bona copilului Mădălinei Ciubotaru, nimeni alta decât secretara comisiei de concurs și fiica șefului direct al Căminului de bătrâni, adică a primarului Ionel Ciubotaru.

Diferența a fost doar de câteva zeci de sutimi și, atenție, a fost făcută la proba scrisă, unde respectiva candidată a luat cel mai mare punctaj. Repetăm, nu știm dacă este adevărat că o anumită candidată a primit subiectele dinainte.

Acum nu credem noi că la Roznov ar fi un nou caz ”DGASPC Teleorman”, adică este angajat cineva la o instituție dar de fapt stă acasă să crească copilul unei persoane influente. Sau a primit ca primă postul de îngrijitor. Sincer, nu credem!

De aceea nici nu lansăm această idee și mergem doar pe un lung șir de coincidențe.

În ceea ce îi privește pe cei care se simt lezați de acest articol, le punem la dispoziție spațiul pentru a-și expune punctul de vedere.

De asemenea, și domnului director Romeo Panaintescu îi punem la dispoziție spațiu pentru a nega acuzele de blat, inclusiv blatul politic cu primarul Ionel Ciubotaru.

Pentru că acest concurs a fost organizat sub directoratul lui!

Există informații suficiente și serioase care arată că Romeo Panaintescu, cel care îl spurca de mama focului pe primarul Ionel Ciubotaru, acum este în slujba directă a sa, inclusiv politică. Apropierea sa de PRO România este evidentă și prin postările omagiale față de liderii filialei locale, iar aici dovezile sunt irefutabile!

De altfel am solicitat domnului Panaintescu un punct de vedere și la articolul precedent dar s-a eschivat motivând că preferă să nu amplice situația. Deci în loc să încerce să facă lumină, a tăcut mâlc! Deși tot el susținea că va ține cont de suspiciunea de fraudare a concursului, conform articolului din newsallert. Uite că nu a ținut cont de suspiciune, că acest concurs s-a ținut, că a ieșit persoana despre care am fost informați încă dinainte și tot așa.

Quod erat demonstrandum?

Vom reveni! Până atunci, iată rezultatele la proba scrisă și la interviu.

Articolul anterior

Rucsac suspect în fața Gării din Piatra-Neamț! Intervine echipa SRI!

Articolul următor

Două accidente grave s-au produs în această seară la Bicazu Ardelean și Tașca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *