ISSN 2457 - 3973

C.P. Tăriceanu şi D. Constantin şi-au dat acceptul! Drăguşanu la Primăria Piatra Neamţ, Iacoban la CJ!

Deputatul Cătălin Vasile Drăguşanu este candidatul ALDE pentru Primăria municipiului Piatra Neamţ, acesta fiind prezentat, joi, oficial, în cadrul unei întâlniri la care au participat co-preşedinţii partidului, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.
Cătălin Vasile Drăguşanu a candidat şi în 2012 la funcţia de primar, din partea USL, ca membru al Partidului Conservator, dar a pierdut alegerile cu o diferenţă de 2.700 de voturi în faţa lui Gheorghe Ştefan.
Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin şi-au exprimat convingerea că, de această dată, Cătălin Drăguşanu va câştiga competiţia electorală.
În aceeaşi şedinţă, fostul preşedinte al CJ Neamţ, Constantin Iacoban s-a înscris în partid şi va deschide lista pentru consiliul judeţean.
La întâlnirea politică au fost prezenţi mai mulţi aleşi ai UNPR, între care 5 primari, care au dorit să stea de vorbă cu preşedintele Senatului. Constantin Iacoban a declarat însă, cu o zi în urmă, că aceştia vor veni alături de el în ALDE.
De altfel, Constantin Iacoban a fost preşedinte al UNPR fiind exclus, luni, din partid, moment în care şi-a pierdut şi mandatul de ales local.
De la Piatra Neamţ, co-preşedinţii ALDE au plecat la o întâlnire similară la Bacău.

Articolul anterior

Ana Monda și-a anunțat candidatura la Primăria Piatra Neamț din partea M10

Articolul următor

Am avut dreptate: Emilia Arcan, președinte CJ – Daniel Vasiliu, vicepreședinte CJ. Urmează Primăria Piatra Neamț?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular