ISSN 2457 - 3973

Cadavrul tranşat al unui urs a fost găsit sub un pod, la Tarcău

Cadavrul tranşat al unui urs a fost găsit sub un pod din Tarcău, de un localnic.

Acesta a sunat la 112 iar poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit mai mulţi saci în care se aflau resturile animalului.

„La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că sub un pod ce traversează pârâul Cheia din localitatea Tarcău, a descoperit mai mulți saci ce conțin resturi de animale. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificate resturile unui exemplar din specia urs”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Puşcaşu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Oamenii legii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

(foto cu caracter ilustrativ)

Articolul anterior

Accidentul de la Oşlobeni a fost provocat de o şoferiţă de 74 ani (foto)

Articolul următor

ISU Neamţ – 1.000 de intervenţii în fiecare lună din 2021

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *