ISSN 2457 - 3973

CANDIDAŢII VOTEAZĂ! ALDE Neamţ – Ce au declarat Daniel Chiţoiu şi Ion Asaftei!

Fostul vicepremier Daniel Chiţoiu, cap de listă al ALDE Neamţ pentru Camera Deputaţilor, a venit la vot alături de echipa ALDE. Acesta a votat la secția de vot amenajată la sala de sport a Colegiului Național „Petru Rareș” Piatra Neamț.

„Am votat cu gândul şi speranţa că, de mâine, românii vor avea speranţa că va veni la putere un Guvern care va guverna în interesul lor. Am votat cu gândul că tinerii noştri plecaţi din ţară vor reveni acasă să îşi reîntregească familiile şi să îşi găsească locuri de muncă bine plătite. Am speranţa ca în următorii ani, judeţul Neamţ şi regiunea Moldovei vor avea o dezvoltare care să reducă decalajele faţă de restul ţării. Am votat cu gândul că vom avea un guvern care îşi va orienta prioritar investiţiile către zona Moldovei. Din punct de vedere al infrastructurii şi al locurilor de muncă, Moldova este pe ultimul loc”, a declarat fostul vicepremier Daniel Chiţoiu la ieșirea de la urne.

Alături de Daniel Chițoiu a votat şi preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, candidat pe poziția a doua la Camera Deputaților.

”Am votat cu gândul ca România să iasă din marasmul în care se zbate acum şi sperăm ca după 11 decembrie să avem un guvern competent şi să mergem înainte spre progres şi bunăstare pentru toţi românii”, a declarat preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei.dsc_1101

Read Previous

A murit şoferul vinovat de producerea accidentului din Piatra Neamț! Era cunoscut cu afecțiuni cardiace!

Read Next

CANDIDAŢII VOTEAZĂ! PSD Neamţ – Ce a declarat deputatul Ioan Munteanu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *