ISSN 2457 - 3973

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe transporturi, respinsă de Comisia Juridică a P.E.

Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă, njoi, cu o largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European, a anunțat pe pagina sa de facebook europarlamentarul liberal Siegrfied Mureșan.
”În favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Împotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abținut 2 europarlamentari. Fără avizul Comisiei Juridice audierea din Comisia de Transport nu poate avea loc”, a spus eurodeputatul PNL.

După o oră de la această postare, Siegrfied Mureșan a venit cu o informație și mai năucitoare pentru PSD: ”Cea mai nouă informație în cazul Rovanei Plumb: Va fi trimisă din partea Comisiei Juridice a Parlamentului European o scrisoare Comisiei Europene prin care va fi informată că există un conflict de interese cu privire la împrumutul de 800.000 de lei al Rovanei Plumb de la doamna Elena Loghin. Din acest motiv doamna Rovana Plumb nu își poate asuma funcția de comisar european. Această decizie finală a fost luată cu 20 de voturi pentru, zero voturi împotrivă”.

Problema Rovanei Plumb – nominalizarea PSD pentru postul de comisar pe transpoturi – o reprezintă neconcordanța între declarația de avere depusă și în România și cea trimisă la Parlamentul European, între care apare o diferență de 800.000 lei!

Pe nominalizarea Rovanei Plumb au apărut însă și o serie de glume negre, având în vedere portofoliul la transporturi și faptul că în România nu s-a mai construit niciun metru de autostradă.

Articolul anterior

Polițiștii cer sprijinul populației pentru a prinde o suspectă într-un dosar penal

Articolul următor

ALERTĂ – Dispariție minoră de 12 ani din Piatra-Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *