NewsAllert :

Şapte persoane din Vânători-Neamţ s-au intoxicat cu ciuperci otrăvitoare

Accident rutier în Piatra-Neamț. O șoferiță a fost rănită.

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, anunţă de când se circulă pe axialul Izvorul Muntelui – Durău

Klaus Iohannis anunţă relaxări din 15 mai: fără mască în exterior; circulaţie liberă 24/24. Nunţi şi botezuri din 1 iunie!

APASERV lasă joi jumătate din Piatra-Neamț fără apa. Anunțul, dat cu 30 minute înainte.

PSD Neamț: Monstruoasa coaliție PNL-USR PLUS-UDMR a votat împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia

Centru de vaccinare drive-thru la Piatra-Neamț

Prefectul George Lazăr: “Asistenţii medical – profesionişti care au depăşit bariera profesiei şi au intrat în memoria umanităţii”

Deputatul Oana Bulai (PSD) a adus un “Colţ de Rai” din Neamţ în Parlamentul României (foto-galerie)

A murit turistul căzut de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare

Toată România, în scenariul verde! Iată situaţia pe fiecare localitate din Neamţ. (marţi – 11 mai 2021)

TIR-ul care a provocat tragedia la Tarcău transporta un utilaj agricol. Sunt 2 morţi şi 3 răniţi.

FOTO – Creşte bilanţul tragediei de la Tarcău: doi oameni au murit, al treilea este inconştient.

Toţi locuitorii municipiului Roman rămân MIERCURI, 12 mai, fără apă la robinete

Prefectul George Lazăr, respect pentru valorile României şi UE! “Unitate, solidaritate, libertate!”

ISSN 2457 - 3973

Carabelea s-a apucat de treabă!

• Începe cu un giratoriu în fața casei, pe banii pietrenilor
• Într-o zi s-a pozat în cartierul Văleni, unde în urmă cu doi ani viiturile au inundat mai multe gospodării
• A tăiat pereții Pieței Centrale

Municipiul Piatra Neamț a intrat în „Era Carabelea“, bunăstarea și respectul revărsându-se din albia Cuejdiului și ajungând tocmai la intersecția dintre bulevardul General Dăscălescu cu strada Dumbravei.
După cum se poate vedea, de câteva zile a început cu schimbarea la față a orașului. Noul primar a revizuit lista priorităților din municipiul reședință de județ și a decis că treburile gospodărești din oraș trebuie să înceapă cu un sens giratoriu, „în poarta“ lui. Știm, va spune că era o lucrare demult antamată iar el doar a fost de acord că într-adevăr este de o mare urgență și necesitate pentru locuitorii orașului ca primăria să investească într-un nou sens giratoriu.
„Chelului, tichie de mărgăritar îi trebuie și primarului un sens giratoriu propriu, care să îi înlesnească intrarea în curte. De acum probabil își va schimba mașina, își va lărgi poarta, va fi «deschis» pentru problemele pietrenilor, doar a promis bunăstare! Așa înțelege PNL să dezvolte municipiul Piatra Neamț. Pentru primar construiește, pentru pietreni dărâmă. De câteva zile au tăiat unii dintre pereții Pieței Centrale pe care a construit-o PSD pentru toți cetățenii orașului și pentru producătorii locali, interesați să vândă fructe și legume din grădinile lor! După ce Orban, mai-marele peneliștilor, anunțase că piețele rămân închise, că ar fi cuibărit în incinta lor virusul SARS CoV-2, la scurt timp s-a răzgândit și a zis că dacă bate vântul prin ele, pot fi numai bune pentru comerțul cu produse autohtone. Minte de liberal…!“, a declarat Răzvan Cuc, candidat PSD la Senatul României.
Obosit de atâtea treburi administrativ-cetățenești, tânărul primar a schimbat domeniul de activitate! O altă realizare a penelistului oengist aflat la conducerea orașului de sub Pietricica este o ședință foto într-un cartier mărginaș, la Văleni, acolo unde în urma inundațiilor de acum 2 ani Direcția Silvică a început lucrări pentru corectarea torenților care afectau zona.

„S-a pozat și a pus imagini pe facebook. Nu că ar fi luat vreo decizie în ideea rezolvării problemei sau că e interesat de-adevăratelea de gravele situații cu care se confruntă pietrenii care locuiesc în zonă. Dar dă bine la popor, să vadă oamenii cât de «implicat» este! Totul e… imagine, dar el crede că pietrenii îl văd cu tichie de mărgăritar“, a mai spus candidatul PSD Răzvan Cuc.

Articolul anterior

Tânăr din Piatra-Neamț, accidentat mortal la Pângărați

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Arsene minte în continuare! Din călău vrea să devină victimă!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *