ISSN 2457 - 3973

Casă distrusă de un incendiu la Rediu

O casă din comuna Rediu s-a făcut scrum în urma unui incendiu care a izbucnit în noaptea de luni spre marţi (1/2 noiembrie 2021).

„În jurul orei 02:04, prin apel la 112, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Rediu. Incendiul se manifesta la acoperișul și în interiorul unui imobil format din două corpuri (în formă de L), cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la o locuință învecinată. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul casei (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) pe o suprafață de aproximativ 60 mp, bunuri materiale din interiorul a trei camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte,  aparate electrocasnice etc) și cereale. A fost salvată o parte a locuinței și anexele gospodărești”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și pompierii voluntari din cadrul SVSU Rediu cu autospeciala din dotare.

Articolul anterior

Pregătiri pentru Târgul de Crăciun la Neamţ – ediţia 2021. Iată când va avea loc.

Articolul următor

FOTO Incendiu la Oglinzi. O casă a luat foc de la coşul de fum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.