ISSN 2457 - 3973

Casă distrusă de un incendiu la Țibucani

Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat în noaptea de joi spre vineri, la ora 23.30 despre producerea unui incendiu la acoeprișul unei locuințe particulare în localitatea Țibucani. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autocistenă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, fiind sprijinite şi de trei voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și SVSU Țibucani, care au stins incendiul.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați. Proprietarii locuinței au suferit un atac de panică, fiind asistați medical de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un coș de evacuare a fumului și gazelor fierbinți neprotejat corespunzător față de materialele combustibile”.
foto: arhivă

Articolul anterior

Jumătate din municipiul Piatra-Neamț rămâne luni (15 aprilie 2019) fără apă potabilă

Articolul următor

Și-au împușcat prietenul ”accidental” cu pistolul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular