ISSN 2457 - 3973

Cauți sneakers bărbați? Completează-ti acum garderoba cu atitudinea potrivită!

Un bărbat nu poate deține niciodată prea mulți adidași, mai ales în 2021. În timp ce încălțămintea formală poate să ia un pic de pauză în aceste perioade de pandemie, o pereche bună de sneakers este în continuare necesară pentru activitățile de zi cu zi.

Chiar și pentru cei care se îndreaptă spre birou, după multe luni de muncă de acasă, o pereche bună de adidași este necesară.

 

Află în continuare cum să îți completezi garderoba cu o pereche de sneakers

Este deosebit de greu să ții cont de lucruri importante, cum ar fi calitatea și pantofii care funcționează pentru diferite ocazii, în timp ce ești distras de culorile unice și de mărcile preferate.

 În prezent, adidașii au mai multe forme și construcții diferite – de la adidași din pânză și până la cea mai strălucitoare și cea mai fină piele sau de la un aspect minimalist și până la detalii de fixări metalice.

 Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să știi exact ce să alegi pentru a se potrivi garderobei și gustului tău. Fie că lucrezi aproape toată ziua de acasă, fie că te deplasezi zilnic spre muncă, cei mai buni pantofi bărbătești de la bigotti.ro te vor “asorta” cu confort și stil.

 Însă, indiferent de ce fel de model de sneakers vei cumpăra, există câteva principii de bază pentru cum să porți adidași.

 

  •     Cumpără adidași care se potrivesc garderobei actuale: Cu ce te ajută să cumpări cel mai recent stil “hype” dacă nu se potrivește stilului tău? Nu urca în trenul de trend pentru că în curând va trece. Alege adidași care să completeze ceea ce ai deja, nu încălțăminte care necesită să-ți schimbi întreaga garderobă.

 

  •     Poartă-i la ocaziile potrivite: Deși există modele de adidașii care sunt incredibil de versatili, aceștia nu înlocuiesc pantofii eleganți. Unele modele de perechi de sneakers se potrivesc la costume casual, dar nu sunt destinate pentru fiecare ocazie – adică pentru nunți sau evenimente unde este necesară o ținută elegantă.

 

  •     Păstrează-i curați: Nu contează cât de cool sunt adidașii tăi! Efectul se va pierde dacă nu sunt curați. O întreținere adecvată a adidașilor include spălarea șireturilor, eliminarea mirosurilor, perierea tălpilor exterioare și spălarea la interior. Alege să ai grijă de încălțămintea ta, așa cum trebuie să te îngrijești de tot aspectul tău.

 

  •     Alege încălțăminte de calitate: Este vorba de picioarele tale și este indicat să învestești în produse care nu doar arată bine, ci sunt și de calitate – adică vizează o talpă și o construcție confortabilă, precum și materiale de calitate. În felul acesta, eviți și probleme cu mirosul neplacut, asta doar dacă îți cureți constant încălțămintea.

Cu inovații noi și îmbunătățiri în tehnologia și construcția adidașilor în 2021, cum ar fi tălpile din fibră de carbon, acum este momentul potrivit pentru a trece la o pereche de sneakers care cântăresc în valoare egală pentru stil, cât și pentru funcția pentru care au fost creați.

 

 

Sursa Foto: Pexels.com

Articolul anterior

Foto/Video Gospodărie din Ceahlău, distrusă de incendiu. Două case și dependințe, făcute scrum.

Articolul următor

Grav accident rutier la Săcăluşeşti, pe DN 15C

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *