ISSN 2457 - 3973

Ce a făcut consilierul liberal Ciprian Stan, din Roznov, cu portofelul plin cu bani găsit pe jos?! Bubu Ursache, părtaș la tot!

O întâmplare bizară dar care putea avea urmări nefaste s-a produs astăzi pe drumul național care trece prin orașul Roznov spre Săvinești.

Doi prieteni aflați într-o mașină care venea la Piatra-Neamț au văzut cum de pe cupola unei alte mașini care circula în fața lor zboară un portofel.

Cei doi – Ciprian Stan, consilier PNL în orașul Roznov și Cristi (Bubu) Ursache, proprietarul unui magazin-bar în localitate, au tras pe dreapta, au coborât și au luat portofelul de pe carosabil.

După ce timp de câteva secunde s-au dumirit despre ce este vorba și au văzut că în interior este o sumă importantă de bani (circa 600 lei), carduri bancare, act de identitate, permis de conducere și alte documente, au urcat înapoi în mașină și au plecat … direct spre sediul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Aici s-au adresat ofițerului de serviciu și au povestit întâmplarea, după care au predat portofelul pe bază de proces verbal.

Polițiștii le-au mulțumit pentru gestul lor firesc dar onorabil și au contactat femeia care pierduse portofelul. Este vorba de o tânără de 28 ani domiciliată în comuna Săvinești care nici nu sesizase faptul că a pierdut portofelul cu bani și documente.

Probabil că a umblat la portofel înainte să urce în mașină, l-a pus apoi pe cupola acesteia și a uitat să îl ia de acolo, după care a plecat cu mașina. În zona ”4 benzi”, portofelul a zburat de pe mașină direct în fața celor doi prieteni, și după un drum pe la sediul IPJ Neamț a ajuns înapoi la proprietară.

”Din prima clipă în care am constatat despre ce este vorba am hotărât cu prietenul meu, Bubu Ursache, să mergem direct la sediul Poliției Neamț pentru a-l preda. A fost un sentiment de mulțumire sufltească în momentul în care polițiștii ne-au spus că au găsit persoana care pierduse portofelul. Noi nu am făcut decât un gest firesc”, a declarat consilierul Ciprian Stan, de la PNL Roznov.

”Nici nu contează dacă portofelul avea bani sau nu în el. Un leu, doi lei dacă erau acolo, banii și documentele trebuiau să ajungă la acea femeie care pierduse portofelul. Se poate întâmpla oricui și, dincolo de orice, suntem oameni și trebuie să sărim în sprijinul semenilor noștri. Mă bucur că femeia a fost găsită de polițiști și i s-a înapoiat portofelul”, a povestit Cristi (Bubu) Ursache.

Felicitări celor doi roznoveni pentru gestul lor!

Articolul anterior

Nereguli în taximetria din Piatra-Neamţ, sancţionate cu 20.000 lei de poliţiştii locali

Articolul următor

Trei răniți grav la Caciulești după ce un TIR s-a lovit de un autoturism

0 Commentarii

  • I-l stiu de mic pe Ciprian si era un om bun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *