ISSN 2457 - 3973

Ce anunță PMP Neamț în conferința de joi?!

PMP Neamț organizează, joi, o conferință de presă, așteptată mai mult de liderii partidelor politice din județ decât de opinia publică. Conferința de presă a fost anunțată printr-un e-mail și se remarcă încă de la început prin formularea ”conducerea PMP Neamț…” în comparație cu anunțurile precedente în care se preciza ”președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă….”.

Așadar, mâine sunt așteptați cel puțin 2 participanți la conferință, iar între cei 2 nu poate lipsi deputatul Liviu Harbuz.

Trecând peste acest aspect (normal, de altfel), rămâne de văzut ce anunțuri vor fi făcute în cadrul conferinței. Și nu ne referim la cele de tipul ”fuziunea cu UNPR este benefică”, ”este armonie”, ”luptăm împreună”, ”suntem mai puternici”. Ne referim la subiectele cu adevărat importante pentru județul Neamț și anume proiectele pentru nemțeni și pietreni (în condițiile în care PMP este la putere și la CJ și la Primărie), dar și reașezarea alianțelor politice. Acest ultim aspect va fi tratat, mai mult ca sigur, cu mănuși și expresii de genul ”suntem oameni serioși, alianța rămâne valabilă”. Dacă nu cumva rebelul Liviu Harbuz va avea o poziție tranșantă, radicală, și care va ”arunca în aer” politică nemțeană! Deputatul Cătălin Drăgușanu, co-președintele ALDE ar putea ajuta și chiar urgenta anumite aspecte.

Există și a doua variantă ca temă de conferință, aceea în care declarativ totul va rămâne la fel. Dar în realitate se va schimba esențial.

Indiferent de modul de abordare, trebuie să recunoaștem un lucru: înscrierea lui Liviu Harbuz în PMP, via UNPR, reînvie scena politica din județul Neamț, mult prea amorțită (spun unii, încă dinaintea alegerilor locale).

Articolul anterior

Asociația Magistraților din România este solidară cu Asociația turcă a judecătorilor și procurorilor

Articolul următor

Ce bucurie pentru ei! 120 copii din centrele de plasament din Neamț au plecat la mare!

Un comentariu

  • Oameni cu adevărați de dreapta nu agreează si nici nu votează cu Liviu Harbuz!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *