ISSN 2457 - 3973

Certitudinea lui Mugur Cozmanciuc cu pivire la Guvernul PNL

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, este convins că Guvernul PNL va avea voturile necesare pentru a fi învestit în Parlament.

Parlamentarul a declarat, într-un comunicat de presă, că audierile miniștrilor desemnați să facă parte din Guvernul Orban au demonstrat că aceștia sunt bine pregătiți, iar PNL are un program solid de guvernare, care pune accentul pe dezvoltare și pe bunăstarea românilor.

”Sunt încrezător că Guvernul propus de PNL va trece cu siguranţă de votul de învestire care va avea loc luni în Parlament. Totodată, am încredere că toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor da dovadă de responsabilitate și vor vota pentru acest Guvern, pentru a pune capăt perioadei de instabilitate, care afectează viața de zi cu zi a românilor. Eu sunt convins că în aceste zile, care au mai rămas până la vot, fiecare parlamentar își va face o analiză și va realiza că un vot pentru Guvernul PNL este un vot pentru România. Pentru că este mai mult decât evident că românii s-au săturat de minciunile, abuzurile din ultimii ani de guvernare cu PSD, în care nu s-a făcut nimic”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Președintele PNL Neamț a făcut și zilele trecute un apel către toți parlamentarii, indiferent de partid, să fie luni prezenți și să voteze Guvernul PNL.

 

Articolul anterior

Doi tineri din Neamț, reținuți pentru pornografie infantilă și șantaj

Articolul următor

Două case din Pângărați, afectate de un incendiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *