ISSN 2457 - 3973

Cinci medii de 10.00 la Evaluarea Națională din Neamț! Și 11 medii de 1.00….

Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională din județul Neamț și, în timp ce în ochii unor absolvenți de gimnaziu sunt lacrimi de tristețe, alții plâng de bucurie.

Este și cazul a 5 candidați care au obținut media 10.00. Este vorba de Dorian Mihai Antoniu (Colegiul ”Roman Vodă”), Elena Cojocaru (Colegiul Național ”Petru Rareș”), Georgiana Alecsia Fărcășel (Colegiul Național ”Roman Vodă”), Denisa Elena Gaman (Liceul Național ”Vasile Conta” Târgu-Neamț) și Elena Maria Lateș (Școala 2 Piatra-Neamț).

Alți 6 candidați au luat 10 la una din cele două probe dar 9,95 la a doua și, dacă vor face contestații, au șanse să întregească echipa de 10.

De asemenea, nouă medii sunt între 9,90 și 9,25, fiind vorba de candidați care au luat 10 la o probă și 9.80 la cealaltă probă.

De departe, cele mai mari note în topul mediilor s-au înregistrat la matematică. Au fost 40 de note de 10 între primii 60 de clasați din județ.

La polul opus, zeci de candidați au obținut medii între 1,00 și 2,00.

Avem 11 absolvenți (oare cum au absolvit??) care au obținut note de 1 la ambele probe. Și câteva sute care au note de 2,3 și 4.

Urmează ca astăzi până la ora 20.00 să fie depuse contestațiile iar rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 29 iunie.

Rezultatele sunt afișate pe site-ul edu.ro (care încă mai cade din cauza numărului mare de accesări).

Articolul anterior

Un angajat de la Hidrocentrala Stejaru a murit marți strivit de un utilaj

Articolul următor

Polițiștii de la Ordine Publică din IPJ Neamț, cu noroiul până în gât la Văleni (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular