NewsAllert :

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Cine se teme de Emilia Arcan? Candidatura sa la președinția CJ Neamț a fost contestată de un ”cetățean”!

Candidatura senatorului Emilia Arcan (PRO România) la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț a fost contestată, în instanță, de un ”cetățean” din localitatea Timișești.

Pentru cei care nu localizează exact Timișeștiul, le spunem noi că este o comună lipită de orașul Târgu Neamț, izvor bogat de social-democrație!

Ce reclamă cetățeanul respectiv? Pentru un om cu toate ”țiglele pe casă” este greu de înțeles contestația care include servicii secrete străine și românești, povești științifico-fantastice desprinse din filme cu James Bond dar și alte elucubrații!

În afara faptului că reclamantul are serioase lacune de exprimare în scris, motivele expuse sunt demne de un control medical rapid.

Curios este faptul că, dintre toți candidații la președinția Consiliului Județean Neamț, a fost aleasă singura femeie. Dar mai ales candidatul care va încurca serios lucrurile în zona de stânga!

Ceea ce denotă că în tabara respectivă s-a instalat panica iar aerul rarefiat de pe vârful Toaca a creat amețeli după citirea sondajelor.

Hărțuirea Emiliei Arcan (și) în instanță, prin astfel de contestații, nu doar că nu o demoralizează ci o determină să fie și mai implicată în această campanie electorală.

”Această candidatură înseamnă un nou angajament al meu față de cetățeni, un angajament că în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț voi fi același om corect într-o demnitate publică, interesat doar să fac administrație eficientă, să dezvolt toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului după standardele UE. Nu am interese personale, nu am dosare, nu am afaceri! Deși am intrat într-o competiție grea, a bărbaților obișnuiți cu lupte crâncene, acuze, promisiuni, declaraţii politice, eu voi avea un alt mod de abordare, o campanie elegantă, decentă, pentru că am convingerea că nemțenii care își doresc un președinte onest, care nu se pune pe sine în fața cetățenilor, care nu îi păcălește cu promisiuni electorale, mă vor vota pe 27 septembrie”, a declarat Emilia Arcan.

Senatorul Emilia Arcan este un om cu experiență politică și administrativă importantă, între altele fost vicepreședinte și președinte al Consiliului Județean Neamț.

Iar zilele acestea a mai făcut un pas către Consiliul Județean Neamț.

Vom reveni!

 

Articolul anterior

Președintele PNL Roman, Laurențiu Leoreanu: ”Marcel Ciolacu e Dăncilă în pantaloni. Aruncă România în haos pentru interesul de partid”

Articolul următor

Minoră de 16 ani, dată dispărută de conducerea Complexului de servicii ”Elena Doamna” Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *