ISSN 2457 - 3973

Ciprian Şerban: 10% – o nouă propunere a PSD pentru stimularea fermierilor români. ”Fabricat în România” cu materie primă românească

10% – o nouă propunere a PSD pentru stimularea fermierilor români. ”Fabricat în România” cu materie primă românească❗
👉PSD continuă programul de susținere a întreprinzătorilor autohtoni din domeniul agriculturii și, după propunerea referitoare la creșterea salariului minim la 3.000 lei, acum se îndreaptă spre încurajarea livrării producției agricole către fabricile de alimente din România.
👉10% din valoarea produselor agricole procesate în țară este prima pe care o propune PSD să fie acordată agricultorilor români care livrează în țară producția agricolă și contribuie la producerea de hrană românească, mai ieftină și mai sănătoasă.
Avantaje:
✅dezvoltarea industriei alimentare din România;
✅crearea și menținerea a sute de mii de locuri de muncă în domeniul agriculturii;
✅asigurarea de alimente sănătoase fabricate în România;
✅susținerea producției agricole obținută din pământ românesc;
✅oprirea cercului vicios în care România vinde ieftin producția agricolă și cumpără scump alimentele procesate în străinătate;
✅prin recoltele pe care le înregistrează, deja, la unele produse agricole, cum sunt cerealele și floarea soarelui, România are șansa să devină unul dintre principalii furnizori de alimente din Uniunea Europeană, cu o valoare adăugată semnificativ mai mare decât cea obținută din exportul de materii prime.
Ciprian Şerban, PSD Neamţ – vicepreşedinte Camera Deputaţilor

Articolul anterior

George Lazăr (președinte PNL Neamț): „Nicolae Ciucă înseamnă stabilitate și încredere”

Articolul următor

Accident rutier cu victimă lângă stadionul din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.