NewsAllert :

Trei victime în accidentul de la Chintinici – Roznov, cu vârste între 19 și 27 ani! Accidentul – produs de o tânără!

Date noi despre accidentul de la Chintinici-Roznov! Sunt 2 victime!

Grav accident rutier la Chintinici-Roznov, joi seara. (foto-galerie)

A murit un fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

  • 22 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Ciprian Șerban a fost ales președintele Comisiei de transporturi din Camera Deputaților

Ciprian Șerban, deputat PSD Neamț, a fost ales președintele Comisiei de transporturi din Camera Deputaților.

Deși nu este o regulă, șefia unei comisii din Parlament este acordată, în general, unui potențial candidat la funcția de ministru pe domeniul respectiv.

Din funcția pe care o deține, Ciprian Șerban va fi ”ochiul și timpanul” tuturor proiectelor de infrastructură. Iar ca parlamentar de opoziție va fi, probabil, extrem de vocal atunci când viitoarea Guvernare va avea derapaje în acest sens.

De asemenea, în calitate de președinte al acestei comisii va conduce audierile de astăzi a lui Cătălin Drulă (USR), candidatul la funcția de ministru din partea alianței PNL-USRPLUS-UDMR.

“Am început activitatea parlamentară în noul mandat, în forță. Au fost constituite comisiile permanente ale Camerei Deputaților și ne pregătim pentru primele decizii pe care le vom lua. Încrederea colegilor mei, care m-au votat în funcția de președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, mă onorează și le mulțumesc pentru această deschidere spre o colaborare constructivă în desfășurarea actului legislativ.

Este o responsabilitate pe care o voi aborda cu cea mai mare seriozitate, convins fiind că de aici, din Camera Deputaților, putem contribui decisiv la dezvoltarea domeniului transporturilor și infrastructurii, prezent în absolut toate aspectele vieții noastre.

România are nevoie de investiții majore în infrastructură, în modernizarea transporturilor feroviare, rutiere, fluviale, maritime şi aeriene. Efectele pandemiei se resimt puternic și în acest domeniu și este nevoie urgentă de politici care să asigure sistematizarea, organizarea, reglementarea, siguranța transporturilor și securitatea transportului public.

Voi face absolut tot ce ține de mine pentru a avea un dialog corect, bazat pe respect reciproc, prin care, împreună cu echipa #PSD și colegii de Comisie, să aducem plus valoare domeniului transporturi și infrastructură, prin politici coerente și predictibile și proiecte de atragere de investiții care să asigure dezvoltarea și modernizarea tuturor căilor de transport din România”, a declarat deputatul PSD Neamț, Ciprian Șerban – președintele Comisiei de transporturi din C.D.

Articolul anterior

Captură de 15.000 pachete de țigări de contrabanda la Târgu Neamț

Articolul următor

Iulian Bulai este noul președinte al Comisiei de cultură, arte și mass media din Camera Deputaților

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *