ISSN 2457 - 3973

Ciprian Şerban (deputat PSD Neamţ): “Măsurile fără logică ale guvernului Cîțu trebuie oprite!”

Măsurile fără logică ale guvernului Cîțu trebuie oprite – a declarat, vineri, deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban.
Parlamentarul nemţean a precizat că PSD contestă în Contencios Administrativ măsura “aberantă” a Guvernului de a închide magazinele la ora 18:00.
“Măsura este atât de ilogică, încât până și susținătorii coaliției o contestă! Printre aceștia, vicepremierul Kelemen Hunor, vicepreședintele PNL, senatorul Virgil Guran, vicepreședintele PNL, europarlamentarul Cristian Bușoi, vicepreședintele PNL, deputatul Florin Roman, consilierul ministrului Voiculescu, Ștefan Voinea, fostul consilier al ministrului Voiculescu, Răzvan Cherecheș. Dacă guvernul Cîțu ar mai avea un dram de minte și de demnitate, ar recunoaște eroarea enormă și ar retrage această măsură, care a sfârșit prin a scoate oamenii în stradă. Probabil, însă, acest lucru nu se va întâmpla și, atunci, vor fi obligați să plece”, a declarat Ciprian Şerban, care este şi preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor.
PSD a contestat vineri în instanţă decizia Guvernului de a închide magazinele după ora 18,00, pe motiv că această măsură nu a fost motivată temeinic, cu dovezi ştiinţifice.

Articolul anterior

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ (vineri, 2 aprilie 2021). Sunt 11 localităţi în SCENARIUL ROŞU!

Articolul următor

Prefectul George Lazăr: Catolicii din Neamţ pot participa la slujba de Înviere, respectând regulilor de protecție”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *