NewsAllert :

Primele centre de vaccinare de tip ”drive-thru” din județ, la Piatra-Neamț și Roman

ALERTĂ Scenariul după care funcţionează fiecare şcoală din Neamţ, de luni – 17 mai 2021

Şapte persoane din Vânători-Neamţ s-au intoxicat cu ciuperci otrăvitoare

Accident rutier în Piatra-Neamț. O șoferiță a fost rănită.

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, anunţă de când se circulă pe axialul Izvorul Muntelui – Durău

Klaus Iohannis anunţă relaxări din 15 mai: fără mască în exterior; circulaţie liberă 24/24. Nunţi şi botezuri din 1 iunie!

APASERV lasă joi jumătate din Piatra-Neamț fără apa. Anunțul, dat cu 30 minute înainte.

PSD Neamț: Monstruoasa coaliție PNL-USR PLUS-UDMR a votat împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia

Centru de vaccinare drive-thru la Piatra-Neamț

Prefectul George Lazăr: “Asistenţii medical – profesionişti care au depăşit bariera profesiei şi au intrat în memoria umanităţii”

Deputatul Oana Bulai (PSD) a adus un “Colţ de Rai” din Neamţ în Parlamentul României (foto-galerie)

A murit turistul căzut de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare

Toată România, în scenariul verde! Iată situaţia pe fiecare localitate din Neamţ. (marţi – 11 mai 2021)

TIR-ul care a provocat tragedia la Tarcău transporta un utilaj agricol. Sunt 2 morţi şi 3 răniţi.

FOTO – Creşte bilanţul tragediei de la Tarcău: doi oameni au murit, al treilea este inconştient.

ISSN 2457 - 3973

Ciprian Șerban (PSD Neamț): ”Râsu’-plânsu’ cu Programul de guvernare PNL”

• documentul este făcut în batjocură: liberalii „previzionează“ creșterea economică a țării, majorări de pensii și salarii, dar de când au venit la guvernare și-au dat cu stângul-n dreptul când a fost vorba despre mărirea alocațiilor, salariilor și pensiilor

Peneliștii au lansat un program de guvernare care nu este eficient, dar ca să pară credibil au inventat statistici cu creșteri economice și majorări pe toate planurile, preconizate pentru următorii 4 ani. Țara este prăbușită din cauza împrumuturilor colosale făcute fără cap, datoria publică este imensă, dar liberalii ne anunță că în următorii patru ani țara va avea un ritm de creștere anual de peste 6%. Statisticile din ultimul an ne indică cu totul altceva: România a avut o performanță slabă în ceea ce privește revenirea economică în timpul pandemiei și se află la coada listei printre țările membre ale Uniunii Europene.
„Mi se pare incredibil cu ce program s-au prezentat liberalii în fața românilor! Minciuni sfruntate, cifre ireale și măsuri care nu pot fi aplicate! Nu știu cine ar putea crede că țara va avea o creștere economică anuală de peste 6% în următorii 4 ani, când economia este praf, oamenii își pierd locurile de muncă și aproape nicio afacere nu mai merge cum trebuie?! Ascund deficitul bugetar, datoria publică a țării și valoarea împrumuturilor! Îi momesc pe bieții pensionari, promițându-le majorarea punctului de pensie cu 46%, dar se raportează la anul 2019. În momentul de față, punctul de pensie este 1.442 de lei și trebuia să fie 1.775, iar pentru anul următor valoarea trebuia să crească la 1.875 de lei, conform prevederilor legale. Programul liberalilor prevede ca abia după 4 ani punctul de pensie să ajungă la 1.840 lei, ceea ce înseamnă o micșorare față de ce prevede legea. Minciuni pe bandă rulantă și pensii înghețate, acestea sunt măsurile «corecte» cu care se prezintă peneliștii în fața românilor! De asemenea, ei evită să vorbească despre majorarea taxelor și impozitelor, concedierile din sectorul bugetar, creșterea prețurilor la alimente și valoarea salariilor minime! În schimb, ne prezintă programele finanțate din fondurile europene, care momentan sunt blocate! Nu mai spun că, într-un an de guvernare nu au reușit o absorbție totală a fondurilor europene. E ușor să pui pe hârtie cifre și statistici! Sunt conștienți că nu vor reuși niciodată să realizeze ce au promis, dar nici nu au remușcări. Ne-au arătat aceste lucruri de când sunt la guvernare!“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD la Camera Deputaților.
Liberalii au lansat programul de guvernare pe ultima sută de metri și au propus numai măsuri pe care nu le pot aplica. „Țara este în colaps, de aceea avem nevoie la guvernare de o echipă competentă, cu experiență! Pe 6 decembrie, românii pot salva România cu votul lor!“, a mai adăugat Ciprian Șerban, candidatul PSD.

Articolul anterior

Eugen Țapu-Nazare: ”PNL înseamnă progres și dezvoltare, nu consum nesăbuit și risipă”

Articolul următor

Un șofer beat a bătut un om după care a comis un accident rutier! Acum e ”parcat” în Arestul IPJ Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *