NewsAllert :

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

Grav accident pe pârtia de la Durău. O bunică și nepotul, luați cu SMURD-ul.

COVID/ Cifrele pandemiei în Neamț: 12.000 infectări, 9.300 vindecări, 337 decese. Iată toate datele!

Trei centre de vaccinare în Neamț pentru etapa a doua care începe luni, 18 ianuarie. Doze insuficiente față de cereri!

  • 21 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Ciprian Șerban (PSD Neamț): ”Râsu’-plânsu’ cu Programul de guvernare PNL”

• documentul este făcut în batjocură: liberalii „previzionează“ creșterea economică a țării, majorări de pensii și salarii, dar de când au venit la guvernare și-au dat cu stângul-n dreptul când a fost vorba despre mărirea alocațiilor, salariilor și pensiilor

Peneliștii au lansat un program de guvernare care nu este eficient, dar ca să pară credibil au inventat statistici cu creșteri economice și majorări pe toate planurile, preconizate pentru următorii 4 ani. Țara este prăbușită din cauza împrumuturilor colosale făcute fără cap, datoria publică este imensă, dar liberalii ne anunță că în următorii patru ani țara va avea un ritm de creștere anual de peste 6%. Statisticile din ultimul an ne indică cu totul altceva: România a avut o performanță slabă în ceea ce privește revenirea economică în timpul pandemiei și se află la coada listei printre țările membre ale Uniunii Europene.
„Mi se pare incredibil cu ce program s-au prezentat liberalii în fața românilor! Minciuni sfruntate, cifre ireale și măsuri care nu pot fi aplicate! Nu știu cine ar putea crede că țara va avea o creștere economică anuală de peste 6% în următorii 4 ani, când economia este praf, oamenii își pierd locurile de muncă și aproape nicio afacere nu mai merge cum trebuie?! Ascund deficitul bugetar, datoria publică a țării și valoarea împrumuturilor! Îi momesc pe bieții pensionari, promițându-le majorarea punctului de pensie cu 46%, dar se raportează la anul 2019. În momentul de față, punctul de pensie este 1.442 de lei și trebuia să fie 1.775, iar pentru anul următor valoarea trebuia să crească la 1.875 de lei, conform prevederilor legale. Programul liberalilor prevede ca abia după 4 ani punctul de pensie să ajungă la 1.840 lei, ceea ce înseamnă o micșorare față de ce prevede legea. Minciuni pe bandă rulantă și pensii înghețate, acestea sunt măsurile «corecte» cu care se prezintă peneliștii în fața românilor! De asemenea, ei evită să vorbească despre majorarea taxelor și impozitelor, concedierile din sectorul bugetar, creșterea prețurilor la alimente și valoarea salariilor minime! În schimb, ne prezintă programele finanțate din fondurile europene, care momentan sunt blocate! Nu mai spun că, într-un an de guvernare nu au reușit o absorbție totală a fondurilor europene. E ușor să pui pe hârtie cifre și statistici! Sunt conștienți că nu vor reuși niciodată să realizeze ce au promis, dar nici nu au remușcări. Ne-au arătat aceste lucruri de când sunt la guvernare!“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD la Camera Deputaților.
Liberalii au lansat programul de guvernare pe ultima sută de metri și au propus numai măsuri pe care nu le pot aplica. „Țara este în colaps, de aceea avem nevoie la guvernare de o echipă competentă, cu experiență! Pe 6 decembrie, românii pot salva România cu votul lor!“, a mai adăugat Ciprian Șerban, candidatul PSD.

Articolul anterior

Eugen Țapu-Nazare: ”PNL înseamnă progres și dezvoltare, nu consum nesăbuit și risipă”

Articolul următor

Un șofer beat a bătut un om după care a comis un accident rutier! Acum e ”parcat” în Arestul IPJ Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *