ISSN 2457 - 3973

Ciprian Șerban (PSD Neamț): Se strânge funia de par, pentru liberali!

• sondajele îi dau ca fiind depășiți de către social-democrați și din calcule nu pot face majoritate doar cu USR, ceea ce e foarte grav pentru PNL
• deputatul Șerban este convins de faptul că românii vor fi alături de PSD

Apropierea zilei alegerilor parlamentare dă fiori reci pe spinarea liberalilor. Sondajele îi indică tot mai mult ca fiind marii perdanți ai alegerilor programate pentru data de 6 decembrie și, colac peste pupăză, PSD iese învingător la o diferență semnificativă de actualii guvernați.
Așa se explică atitudinea vulcanică a președintelui Iohannis și a celorlalți liberali, care invocă fel de fel de declarații de presă, contrazicându-se de la o zi la alta. Disperarea se citește pe fețele lor și caută pe ultima sută de metri să salveze aparențele și să mai convingă vreun votant să fie de partea lor.
„Ultimele sondaje arată adevărul despre rezultatul alegerilor! PNL va pierde scrutinul electoral și oricâte calcule și-ar face, nu va putea asigura o majoritate alături de USR. Vorbim clar, pe cifre din sondaje: PSD va avea primul cuvânt la formarea viitorului Guvern. «Era PNL» va dispărea în 2 zile! Ei știu adevărul și încearcă să manipuleze votanții, promițându-le tot felul de povești. Ba vor să redeschidă piețele pe care ei le-au închis, ba vor să redeschidă școlile, manipulează cifrele privind numărul de cazuri de infectați cu SARS CoV-2! Din disperare, promit orice! Așa nu mai ține. Românii au fost martori la dezastrul național pe care l-au creat. Iar duminică, din partea fiecărui votant, vor primi răsplata pentru distrugerea României. Ne-au făcut de râsul Europei! Spitalele noastre au devenit spitale ale groazei, în care mor oameni pentru că nu au locuri unde să fie tratați, nu beneficiază de medicația necesară ori nu mai au putere cadrele medicale pentru a-și face treaba. Este tot mai greu să ieșim din haosul în care am ajuns și fiecare zi cu PNL la guvernare înseamnă să ne adâncim și mai mult în prăpastia căscată de liberali. Duminică, însă, va fi ziua dreptății. Românii vor demonstra că sunt oameni responsabil, care știu ce vor și care își doresc o guvernare în folosul țării, al cetățenilor. Sunt convins că în câteva zile PSD va prelua frâiele și va aduce România pe calea cea bună!“, a declarat Ciprian Șerban, candidat al PSD Neamț la Camera Deputaților.

Articolul anterior

Laura David, un om de cuvânt pentru nemțeni

Articolul următor

A scăzut simțitor numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 în județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *