ISSN 2457 - 3973

Colonelul Mihai Ciprian Mitrea a câştigat concursul pentru funcţia de inspector-şef al ISU Neamţ

Colonelul Mihai Ciprian Mitrea a câştigat, deloc surprinzător, concursul pentru funcţia de inspector-şef l Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Petrodava” Neamţ.
El a obţinut nota 9,31 şi astfel preia comanda ISU Neamţ pe durată nedeterminată.
Din comisia de concurs au făcut parte inspectorul general al IGSU, adjunctul acestuia şi prefectul George Lazăr.
„Un moment de mare onoare pentru ISU Neamţ, pentru ca la sediul IGSU din Bucureşti a susţinut examenul pentru funcţia de inspector şef al ISU „Petrodava” Neamţ domnul colonel Mihai Ciprian Mitrea. Am fost membru al comisiei de concurs, împreună cu domnul general Dan-Paul Iamandi – şeful IGSU şi cu prim-adjunctul Cristi Radu, şi pot spune că a fost cel mai dur şi mai greu examen la care am participat până în prezent, examen care a durat aproape 5 ore. Îl felicit din punct de vedere instituţional, în calitate de prefect al judeţului Neamţ, pe colonelul Mihai Mitrea şi, totodată, din suflet îl admir ca militar ca şi carieră profesională, şi ca om. Şi îl felicit pentru nota de 9,31 obţinută la examenul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al ISU Neamţ, un rezultat binemeritat, venit după ani de muncă, de experienţă, de studiu şi de jertfă în interesul atribuţiilor de serviciu. Sunt convins că judeţul Neamţ are unul din cei mai buni şi mai experimentaţi comandanţi ai structurilor de pompieri, personal medical şi conex, din ţară”, a declarat prefectul George Lazăr.
Absolvent al Facultăţii de Pompieri, cu o carieră militară deosebită, colonelul Mihai Ciprian Mitrea are 44 ani, este căsătorit şi are un copil.

Articolul anterior

Ionel Arsene (președinte CJ Neamț): Operațiuni de armare a plăcii de suprabetonare la podul de la Luțca.

Articolul următor

Informaţii oficiale privind carantina cetăţenilor care vin în România din zona galbenă sau roşie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular