ISSN 2457 - 3973

Concursul de dramaturgie pentru publicul tânăr ”Corneliu-Dan Borcia”

Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț va lansa, în perioada imediat următoare, concursul de dramaturgie contemporană pentru publicul tânăr, în cadrul proiectului „MIC-RO Laborator de creație“, ce va fi realizat cu susţinerea financiară a Administrației Fondului Cultural Național (AFCN).

Concursul va purta numele regretatului actor și regizor Corneliu-Dan Borcia.
”Pentru că noi credem că întâlnirea cu teatrul trebuie să se întâmple la vârste cât mai fragede, acest proiect este dedicat celor mai tineri dintre spectatorii noștri (7-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani).
Scopul „MIC-RO Laborator de creație teatrală” este promovarea dramaturgiei românești și a spectacolului pe text contemporan în rândul publicului tânăr, în cadrul unui laborator de creație dedicat tinerilor dramaturgi, regizori, scenografi (sub 35 ani) asistați activ de liceeni din județul Neamț în toate etapele de lucru. Cele trei texte dramatice câștigătoare vor fi montate la Sala Studio „Corneliu -Dan Borcia“ (piesă într-un act: monodramă sau piesă cu două, maxim trei personaje)”, au declarat reprezentanții Teatrului Tineretului.

Articolul anterior

Proiect pilot al Brantner la Piața Centrală din Piatra-Neamț

Articolul următor

Cum s-a produs tragedia de la Tarcău unde o tânără de 18 ani a fost accidentată mortal

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.