ISSN 2457 - 3973

Conservatorii nu renunță la Primăria Piatra-Neamț: candidatul este Cătălin Drăgușanu!

Cătălin Vasile Drăgușanu va fi candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț din partea noului partid ce va rezulta din fuziunea dintre Partidul Conservator și Partidul Liberal Reformator. Fuziunea va avea loc vineri și potrivit unor surse de la nivel central, noul partid ar urma să aibă denumirea de ALDE (Alianța Liberală Democrat Europeană).

Alexandru Mihai, președintele filialei Neamț a Partidului Conservator a declarat, pentru newsallert.ro, că singura candidatura care nu va fi negociată cu viitorii colegi, actualmente membri ai PLR, este cea de primar al municipiului Piatra-Neamț. Alexandru-Mihai

”Noi pregătim cadidatura domnului Cătălin Drăgușanu încă din 2012 și nu vrem să renunțăm la ea. El vine deja cu un bagaj de voturi de la alegerile locale trecute și noi spunem că are șanse foarte mari să câștige Primăria Piatra-Neamț. Suntem conștienți că în 2012 a primit și voturile de la PSD și PNL. Însă voturile nu sunt ale partidelor ci ale cetățenilor”, a declarat Alexandru Mihai, președintele PC Neamț.

Vineri, la București, va avea loc fuziunea dintre PC și PLR, după ce fiecare partid va aproba această măsură în propriile congrese. Se pare că noul partid va avea titulatura ALDE, la fel ca grupul liberalilor din Parlamentul European. De altfel, din ALDE fac parte europarlamentarii Norica Nicolai și Renate Weber, ca reprezentanți ai PLR.

Conducerea noului partid va fi bicefală de la centru și până în orașe și va fi asigurată de cei doi președinți de la PC și PLR.

La Neamț, noul partid vrea între minim 10 la sută din posturile de primari, consilieri locali și județeni.

Articolul anterior

Hoț din apartamente, prins in flagrant pe strada Orhei

Articolul următor

Deputatul PSD Ionel Arsene nu a fost prezent la votul privind legea pensiilor parlamentarilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular