NewsAllert :

Incidenţa COVID în Neamţ, vineri – 16 aprilie. Opt localităţi sunt în ZONA ROŞIE.

Parcurs motivaţional în activitatea Casei Corpului Didactic Neamț

Bălţăteşti: Şoferiţă rănită de roata unui autocamion cu lemne care a sărit în mers

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Bestii cu chip de om! Doi părinţi din Dumbrava Roşie şi-au violat şi schingiuit cei 3 copii!

Dan Barna: “Premierul Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”. Iulian Bulai: “Premierul Cîţu trebuie să plece!”

Neamţ: Incidenţa cazurilor COVID-19 din fiecare localitate (miercuri, 14 aprilie)

Piatra-Neamţ: De câţi poliţişti locali e nevoie ca să prinzi un bărbat care nu poartă mască?!

Accident la Piatra Şoimului. O şoferiţă a spulberat gardul unei case. În maşină erau 2 copii.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Judeţean Neamţ, s-a aruncat de la etajul 3 şi a murit

COVID/ Scădere considerabilă a cazurilor la Piatra-Neamţ şi Roman. Situaţia pe localităţi. (marţi – 13 aprilie)

Jale pe şoselele din Neamţ! 1.300 sancţiuni şi 180 permise reţinute, săptămâna trecută

Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

  • 17 aprilie 2021

ISSN 2457 - 3973

Consilierul local PNL Piatra Neamț acuzat de conflict de interese respinge acuzațiile! ”S-a încercat discreditarea firmei, au fost întinse curse!”

Consilierul local PNL acuzat de directorul LocativSev, Jănel Iosub, de posibil conflict de interese, a declarat astăzi pentru newsallert.ro că este exclusă această posibilitate. Administratorul societății care comercializează stingătoare, echipamente de de profil și alte obiecte de acest gen a adăugat că din partea LocativServ a fost o acțiune premeditată de discreditate.

”Acea factură la care se face referire există, dar serviciile de verificare a stingătoarelor au fost solicitate de cei de la LocativServ și nu am venit noi să ne oferim serviciile. Mai mult, tot de la LocativServ a venit în nenumărate rânduri un reprezentant care ne-a solicitat să emitem facturi si pe Primărie, ceea ce poate ar fi fost un conflict de interese. Considerăm că au fost acțiuni rău-intenționate, că s-a încercat discreditarea noastră și au fost întinse curse, motiv pentru care îl vom acționa în judecată pe domnul Jănel Iosub pentru defăimare. Revenind la acea factură, vreau să menționez că nu sunt membru în Consiliile de Administrație sau în Adunările Generale ale Acționarilor la nici o societate a Consiliului Local. Nu am votat niciodată nici o hotărâre de Consiliu Local cu privire la bugetul acestor societăți, deci nu există nici un conflict de interese”, a declarat consilierul local.

Ieri, directorul LocativServ, Jănel Iosub, declara pentru newsallert.ro că a descoperit o factură emisă de o societate administrată de un consilier local al PNL și că această situație ar putea fi conflict de interese. Jănel Iosub a declarat că va sesiza Agenția Națională de Integritate cu documentele pe care le deține. Totodată, directorul LocativServ susține că firma respectivă ar fi emis și alte facturi către alte societăți ale Consiliului Local.

Articolul anterior

Nemțenii care nu și-au ales un primar PSD-ist sunt cetățeni de rangul II, în viziunea conducerii CJ Neamț (comunicat de presă PNL)

Articolul următor

Rezultate finale oficiale: Uite cine sunt cei 11 parlamentari de Neamț! (nume și foto)! 7 PSD, 3 PNL, 1 USR!

2 Commentarii

  • Art. 90. – (1) Consilierii locali și consilierii județeni care au funcția de președinte, vicepreședinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administrație sau cenzor ori alte funcții de conducere, precum și calitatea de acționar sau asociat la societățile comerciale cu capital privat sau cu capital majoritar de stat ori cu capital al unei unități administrativ-teritoriale nu pot încheia contracte comerciale de prestări de servicii, de executare de lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autoritățile administrației publice locale din care fac parte, cu instituțiile sau regiile autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea consiliului local sau județean respectiv ori cu societățile comerciale înființate de consiliile locale sau consiliile județene respective.

    Art. 92. – (1) încălcarea dispozițiilor art. 90 atrage încetarea de drept a mandatului de ales local la data încheierii contractelor.
    (4) Constatarea încetării mandatului de consilier local sau consilier județean se face prin ordin al prefectului, la propunerea secretarului unității administrativ-teritoriale.
    Extras din Legea 161/2003

  • Cea mai eleganta si onorabila solutie:Demisia consilierului si “returnarea sponsorizarilor”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *