ISSN 2457 - 3973

Constantin Iacoban: Duminică se va juca la Teatrul Tineretului!

Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ va fi redeschis până la sfârşitul acestei săptămâni, a declarat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Constantin Iacoban.

Acesta spune că toate problemele semnalate în urma controlului Inspecţiei de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ vor fi remediate imediat.
”Garantez că duminică se va juca la Teatrul Tineretului. Suntem în plin proces de rezolvare a tuturor problemelor semnalate de ISU. De altfel au fost probleme minore dar care trebuiau rezolvate”, a declarat Constantin Iacoban.
Teatrul Tineretului a fost închis, vinerea trecută, chiar de directorul instituţiei, în urma unui control al ISU Neamţ care a semnalat mai multe deficienţe. Liviu Timuş a luat această măsură pentru ca instituţia să nu fie amendată şi apoi închisă prin decizia ISU Neamţ.
Situaţii similare sunt şi la Casele de Cultură din Piatra Neamţ şi Roman închise din lipsa autorizaţiei de securitate la incendii, dar şi la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ. Doar că aici, investiţiile par a fi mult mai mari şi puţin probabil să existe fonduri locale pentru rezolvarea problemelor.

Articolul anterior

Vezi străzile pe care Primăria Piatra Neamţ plantează copaci

Articolul următor

Alertă cu bombă la stația Rompetrol de la Petrodava

Un comentariu

  • Se va juca si spectacolul de pe 22? Tocmai mi-am recuperat banii pe bilet.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular