ISSN 2457 - 3973

Controale cu dedicație PSD, la firme administrate de apropiați ai PNL din Neamț

Campania electorală pentru alegerile locale a scos la iveală faptul că anumite structuri guvernamentale cu atribuții de control sunt manipulate, în continuare, de PSD.

Altfel nu se explică de ce doar societăți comerciale administrate de susținători sau membri ai PNL au intrat, fix în campania electorală, sub lupa controlului unor instituții ce au conduceri numite din Guvernarea PSD. Sau poate că este încă o formă de presiune tipic bolșevică de a-i liniști pe cei care susțin echipa PNL Neamț și pe Mugur Cozmanciuc la președinția CJ Neamț. Asta ca să vă dați seama cât de mare este și disperarea, și interesul!

Controale trebuie să se realizeze, fără doar și poate. Dar rostul unui control nu ar trebui să fie acela de a închide gura cuiva, și nici nu ar trebui să fie dirijat politic! Ceea ce, din păcate, se întâmplă în continuare!

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor este doar un exemplu care ar trebui să dea de gândit liberalului Costel Alexe.

Structurile centrale din minister sunt înțesate de oameni din vechea gardă. Iar în teritoriu, sau cel puțin la Neamț, situația este la fel. Spre exemplu, directorul Gărzii de Mediu Neamț, Iftimie Petrariu (PSD) este într-un prelungit concediu medical, de la începutul anului. Ocupă o funcție de director, încasează un salariu pe măsură, și poate oricând să își exercite influența atunci când este cazul.

Iftimie Petrariu a fost numit pe funcție în mandatul Guvernului PSD. Fostul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, este cunoscut ca un apropiat al președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene.

Câți dintre oamenii lui Deneș au rămas în minister, prin diverse funcții cheie? Judecând după direcția pe care se fac controalele în Neamț, este cât se poate de limpede.

Cineva, din umbră, încearcă prin jocuri murdare să îi învingă electoral pe Mugur Cozmanciuc. Și, culmea, face acest joc chiar cu mâna PNL-ului de la nivel central.

Articolul anterior

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Articolul următor

Ciprian Șerban (deputat PSD Neamț): ”Astăzi am reparat încă o nedreptate a guvernului liberal!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *