ISSN 2457 - 3973

Coordonatorul PRO România Neamț, Liviu Harbuz, e categoric: ”Nu va exista nici o alianță cu PSD-ul lui Ionel Arsene!”

Liviu Harbuz, coordonatorul PRO România Neamț este categoric în ceea ce privește o posibilă alianță locală cu PSD: ”Nu va exista nici o alianță cu PSD-ul lui Ionel Arsene!”.

Mesajul este cât se poate de clar și nu este transmis doar președintelui PSD Neamț, care pare să își dorească o apropiere de PRO România, ci și către ceilalți membri ai PSD Neamț.

”Ca o concluzie la declarațiile apărute ieri în presă, susținem faptul că deși se știe că Ionel Arsene își dorește, în ultima perioadă de timp, o apropiere de PRO România și recomandă liderilor PSD „să se abțină de la critici la adresa lui Victor Ponta” (Sursa: G4media.ro), coordonatorul PRO Romania Neamț, Liviu Harbuz a insistat asupra ideii că „nu va exista nicio alianță cu PSD-ul lui Ionel Arsene.” Pe de alta parte, liderul PRO România a amintit că sunt oameni în PSD cu care i-ar plăcea sa lucreze, dar selectiv. Sperăm că adepții social-democrației, din orice partid, să actioneze responsabil, în consecință”, se precizează pe pagina de facebook a PRO România Neamț.

”În consecință” are două nuanțe cât se poate de clare: fie scăpați de Arsene și putem discuta o alianță cu PSD Neamț, fie veniți în echipa PRO România, așa cum a făcut și senatorul Emilia Arcan.

Și dacă tot am pomenit-o pe Emilia Arcan, rămâne de văzut care vor fi efectele pe termen scurt, având în vedere că la Neamț a pus bazele celei mai mari organizații de femei din țară și a format o rețea electorală deloc de neglijat.

 

Articolul anterior

ISU Neamț are împuternicit la comandă un nou inspector șef

Articolul următor

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul PNL sprijină IMM-urile și susține economia prin investiții masive!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.