ISSN 2457 - 3973

Cosmin Ancuța este canddiatul USR la Primăria municipiului Roman

Adunarea Generală a USR Roman a stabilit, sâmbătă, 30 martie, candidatul pentru Primăria Municipiului Roman și candidații la Consiliul Local al municipiului Roman.

Candidatul USR pentru Primăria municipiului Roman este Cosmin Gabriel Ancuța.

În vârstă de 40 de ani, Cosmin Ancuța deține, împreună cu soția, o afacere de familie și auîmpreună doi copii. Cosmin Ancuța face parte din generația tinerilor care au fost nevoiți să plece în străinătate pentru dezvoltarea profesională. În 2018, Cosmin a revenit acasă și a
decis să se implice în comunitate atât prin deschiderea unui atelier de confecții metalice, cât și prin activitatea constantă din cadrul USR Roman.
“Mă bucur că echipa USR Roman a decis să o reprezint în această cursă electorală. Mă bucur, în același timp, că sunt exponentul unei echipe tinere și entuziaste, dornică de a schimba în bine comunitatea. Sunt membru USR din 2018, cunosc foarte bine problemele comunității și îmi voi canaliza entuziasmul și energia către romașcani”, a afirmat Cosmin Ancuța.

Pe primele cinci locuri pe lista USR Roman pentru Consiliul Local vor fi: CosminAncuța, Alexandru Băncescu, Alin Buzdugan, Marilena-Roxana Garlaciov și Cristi Ionuț Airinei.

“USR Roman este o filială tânără și efervescentă. Sunt romașcani care au venit către noi din dorința de a se implica și sătui de ceea ce se îmtâmplă acum în oraș. Pentru Consiliul Local Roman avem o echipă formată din oameni care îmbină în mod fericit tinerețea și experiența, oameni care cunosc bine administrația locală și oameni care vin cu energia și dorința de acțiune specifice mediului privat. La alegerile locale din 9 iunie, romașcanii au o alternativă reală la ceea se s-a întâmplat în oraș în ultimii ani”, a afirmat Alexandru Băncescu, președintele USR Roman.

Articolul anterior

Trei tineri au murit iar alţi trei au fost răniţi într-un acident rutier pe DN 17B, la Borca

Articolul următor

Nemțenii își arată susținerea pentru candidații PSD, în toate comunele și orașele județului (comunicat de presă)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular