ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc, mesaj cu tâlc către PMP și ALDE: ”Mai sunt 4 zile ca să își aducă aminte!”

Președintele PNL, deputatul Mugur Cozmanciuc, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj ”cu tâlc” pentru liderii celor 2 partide de dreapta din Neamț, PMP și ALDE, care pot înclina balanța majorității la Consiliul Județean și la Consiliul Local Piatra Neamț.

Practic este un dublu mesaj – text și foto – fiecare cu însemnătatea sa.

Textul face trimitere la doctrina celor 2 partide, autodeclarate de dreapta și centru-dreapta, și care au lansat angajamente de dreapta către electorat.

”Prin votul pe care l-a dat, majoritatea nemțenilor și-a exprimat susținerea pentru o administrație de dreapta. Mai sunt patru zile pentru ca aceste partide să-și aducă aminte de angajamentele pe care și le-au luat în fața nemțenilor!”, spune Mugur Cozmanciuc.

Mesajul foto este însă unul mai complex, subliminal și cu o cromatică interesantă. Fotografia ce prezintă municipiul Piatra Neamț este împărțită în două culori – albastru și roșu – simbolizând cele 2 forțe politice, PNL și PSD. Pe fondul albastru, imaginea este caldă și liniștită în timp ce pe fondul roșu, sentimentul este contrariu.

Textul din foto mută centrul de greutate al răspunderii către PMP și ALDE: ”Mai sunt 4 zile până când PMP și ALDE hotărăsc viitorul nemțenilor”.

Cifra 4, care simbolizează numărul de zile rămase până la ședințele de constituire ale CL Piatra Neamț și CJ Neamț, este de culoare roșie (culoarea PSD) dar este încadrată de galben (culoarea PNL). De asemenea, PMP și ALDE apar în chenare galbene, fiind practic înglobate în culoarea liberală.

Este clar că mesajul postat de deputatul Mugur Cozmanciuc a fost gândit de o echipă de profesioniști.

Reamintim că președintele PMP Neamț a decis să semneze un protocol de formare a unei alianțe cu PSD și ALDE. La ultima ședință de convocare a CJ Neamț, președintele PMP Neamț a reiterat ideea că va susține acest protocol.

Articolul anterior

Senatorul Liviu Bumbu declanșează un cutremur la nivel național! Miza este chiar președintele Iohannis!

Articolul următor

Piatra Neamț rămâne parțial fără apă!

Un comentariu

  • Eu sper să se constituie un Consiliu Local care să reamintească PNL-ului actual că e departe de PNL-ul istoric și că acum orașul nostrru nu are nevoie de dreapta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular