ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc și Leoreanu au inaugurat noul sediu al PNL Roman

Joi a fost inaugurat noul sediu al filialei PNL Roman în prezența deputatului Mugur Cozmanciuc, președinte al PNL Neamț și a primarului Laurențiu Leoreanu, secretarul general al filialei.

”Este un moment politic important, aici fiind locul unde se vor dezvolta măsuri cheie în dezvoltarea economică a orașului. Sediul a fost sfințit de protopopul de Roman, Dragoș Munteanu și de preacucernicii părinți. Le mulțumesc tuturor celor prezenți și susținătorilor PNL și îi asigur că împreună vom restarta motoarele economice ale întregului județ! Doamne ajută să avem parte de o campanie electorală frumoasă, liniștită și cu victorie la final”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Mugur Cozmanciuc este și candidatul PNL Neamț pentru președinția Consiliului Județean în timp ce Laurențiu Leoreanu candidează pentru al treilea mandat de primar al municipiului Roman.

”Suntem oameni care facem politică spre binele celorlalți, dorim să fim oameni cu auzul și simțurile mereu treze pentru nevoile populației, să ne implicăm și să facem ce este mai bine pentru comunitate. De aceea, am pornit la drum cu binecuvântare, cu sfințire, și spun doar atât: Dumnezeu să binecuvânteze Romanul și pe romașcani. Pe lista noastră sunt oameni care nu numai că niciodată nu s-au făcut de râs dar au făcut lucruri frumoase pentru comunitate și în locul unde au activat profesional”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.

În același cadru a fost prezentată, în ordine alfabetică, și lista de consilieri locali pentru alegerile din 5 iunie. Sâmbătă, atunci când va avea loc depunerea candidaturilor PNL pentru municipii și orașe va fi dezvăluită și ordinea candidaturilor. pnl roman

 

Articolul anterior

Tinerii din Neamț, promovați de partidul lui Băsescu! PMP Neamț și-a prezentat lista de candidați la CJ!

Articolul următor

PSD Neamţ – mesaj de susţinere pentru Liviu Dragnea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.