ISSN 2457 - 3973

Crimă sau legitimă apărare la Piatra Șoimului? Bărbat ucis cu toporul!

Un bărbat în vârstă de 63 ani, din comuna Piatra Șoimului, a murit după ce a fost lovit de mai multe ori cu un topor de un consătean în vârstă de 61 ani.
Procurorii urmează să stabilească dacă fapta a fost comisă în legitimă apărare având în vedere faptului că victima a intrat în curtea autorului cu gândul să se răzbune, în urma unui conflict anterior.
Victima era însoțită de un alt bărbat din localitate, în vârstă de 48 ani, care a scăpat ca prin minune să nu fie și el lovit cu toporul.
Deocamdată avem comunicarea oficială a IPJ Neamț potrivit căreia atât autorul cât și bărbatul care a scăpat cu viață sunt ”în custodia” polițiștilor, fiind audiați de procurori. Deci nu sunt reținuți (deocamdată) și nici nu au fost formulate acuzațiile.
”La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către un bărbat de 61 de ani, din Piatra Șoimului, cu privire la faptul că două persoane ar fi pătruns în curtea locuinței sale. 
Din verificările preliminarii efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce doi bărbați de 48, respectiv 63 de ani, ambii din Piatra Șoimului, ar fi pătruns în curtea locuinței bărbatului de 61 de ani, în urma unui conflict, cel din urmă l-ar fi lovit cu un topor în zona corpului pe cel de 63 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia. 
La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care a constatat decesul victimei.
Persoana bănuită de comiterea faptei cât și bărbatul de 48 de ani se află în custodia polițiștilor. Cercetările sunt în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este competent pentru soluționarea cauzei”, se menționează în comunicatul de presă al IPJ Neamț.

Articolul anterior

Accident cu un TIR, un microbuz și 2 autoturisme la Vânători-Neamț

Articolul următor

Coliziune între 2 autoturisme la Săvinești! Un șofer a fost grav rănit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular