ISSN 2457 - 3973

Dacă faci, nu-i bine! Dacă nu faci, de ce nu faci? Adevărul despre mixtura asfaltică de pe B-dul Traian!

Este o vorbă românească veche, care se potriveşte zilele acestea: “Dacă faci, nu-i bine! Dacă nu faci, de ce nu faci?”.

Cam aşa stă treaba şi cu mixtura asfaltică de pe B-dul Traian, din Piatra-Neamţ, care se toarnă zilele acestea.

Primarul Andrei Carabelea a anunţat încă de luni seara, la podcastul “Faţă în faţă” de la Newsallert, că a solicitat constructorului să efectueze aceste lucrări.

Pentru că imediat după ce a început turnarea mixturii au apărut în spaţiul public manipulări, edilul a revenit cu o comunicare publică:

“La solicitarea mea, constructorul a intervenit, din această dimineață, cu o mixtură asfaltică pe Bulevardul Traian pentru a asigura condiții bune de circulație în intersecții. Condițiile meteorologice din ultima perioadă au accentuat denivelările din balastul așternut anterior în șanțurile de pe carosabil. Reparațiile care se efectuează sunt provizorii și nu reprezintă lucrarea finală de turnare a covorului asfaltic pe Bulevardul Traian din cadrul proiectul de modernizare. În paralel se prelevează probe pentru determinarea gradului de compactare a terenului”, a transmis primarul Andrei Carabelea.

  Articolul anterior

  Deputatul Laurenţiu Leoreanu: “Ajunge! Bătaia de joc a PSD la adresa Romanului trebuie să înceteze!”

  Articolul următor

  Întrerupere temporară furnizare apă pe B-dul 9 Mai şi străzile Lt. Drăghiescu, George Coșbuc, Anton Vorel și Republicii din Piatra-Neamţ

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular