ISSN 2457 - 3973

Daniel Harpa mai vrea doar un mandat la Primăria Târgu Neamț! ”Finalizăm proiectele începute pentru târg-nemțeni!”

Daniel Harpa candidează pentru al treilea mandat de primar al orașului Târgu Neamț.

Întrebat care au fost motivele pentru care a decis să candideze iar, primarul Daniel Harpa a explicat că vrea să ducă la bun sfârșit proiectele începute în actuala legislatură.

”În primul rând, pentru a face o administrație bazată modernă și bazată pe seriozitate, îți trebuie experiență. Trebuie să recunosc că în primii 2-3 ani, în primul mandat, nu aveam experiența necesară. Iar din al doilea mandat am reușit să formez la Primărie o echipă de oameni competenți, serioși. Acesta a fost și motivul pentru care am hotărât să candidez pentru al treilea mandat și pun în spatele meu această experiență pe care am acumulat-o în cele 2 mandate și încrederea în colegii din Primărie. Nu mai vorbesc de proiectele pe care le avem în derulare. Un proiect mare, pentru cetățenii orașului, trebuie gândit nu o lună – două, ci câțiva ani. Nu mai vorbim de proiectele europene despre care știm cu toții că durează cel puțin 2-3 ani de zile până se semnează contractele de finanțare și se organizează licitațiile”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Primarul orașului Târgu Neamț a adăugat că a făcut și un sondaj care îi oferă încredere că cetățenii îl vor în continuare în fruntea orașului.

Însă Daniel Harpa a declarat că va fi ultimul său mandat în fruntea urbei.

”Am făcut și un sondaj și foarte serios și am văzut că locuitorii orașului au încredere în mine și au pus bază în tot ceea ce am promis. Iar ceea ce am promis, am realizat în cele 2 mandate. În al treilea mandat – care va fi și ultimul – voi termina ce am început și voi accesa fonduri europene pe următorul exercițiu financiar”, a subliniat primarul Daniel Harpa.

 

Articolul anterior

Accident mortal la Târgu Neamț! Bătrână strivită de un autotren!

Articolul următor

Dragoş Chitic: “În mandatul meu am redat Piatra-Neamţ pietrenilor”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *