ISSN 2457 - 3973

Daniel Vasilică Harpa, decis să candideze la preşedinţia PSD Neamţ şi la preşedinţia CJ Neamţ

Primarul oraşului Târgu Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, este decis să candideze la preşedinţia PSD Neamţ şi la preşedinţia CJ Neamţ.

Alegerile în cadrul filialei vor avea loc „în maxim trei săptămâni”, după cum a declarat Harpa, într-o conferinţă de presă.

Despre eventuala candidatură la funcţia de preşedinte al filialei, acesta a declarat: „Voi candida la funcția de președinte al PSD Neamț și vă asigur că voi conduce partidul cu o mână de fier!”

Întrebat în conferinţa de presă de Newsallert.ro dacă va candida, anul viitor, la preşedinţia Consiliului Judeţean, având în vedere cutuma că preşedintele filialei îşi asumă şi această candidatură, Daniel Vasilică Harpa a răspuns: „Dacă voi fi susținut de colegi, voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Am trei mandate de primar deci știu cu ce se mănâncă administrația locală!”

La conferinţa de presă au mai fost prezenţi parlamentarii PSD Neamţ dar şi potenţial candidaţi la viitoarele alegerile parlamentare.

Vorbim de actualii parlamentari Ciprian Şerban, Oana Bulai, Răzvan Cuc şi Remus Munteanu, dar şi de mai (mult ca sigur) candidaţii Florentina Luca-Moise, Vasile-Adrian Niţă, Lucian Antochi sau Carmen Nastasă.

Despre ordinea pe viitoarele liste de candidaturi la parlamentare, într-un material viitor.

Articolul anterior

PSD Neamţ îi susţine pe Asaftei ca preşedinte interimar şi Bourceanu, vicepreşedinte interimar la CJ Neamţ

Articolul următor

Ei vor fi aleşi astăzi! Asaftei – preşedinte interimar, Păduraru – vicepreşedinte interimar la CJ Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular