ISSN 2457 - 3973

De Ziua Naţională a României, doi pompieri nemţeni au ridicat Drapelul la cel mai înalt nivel

De Ziua Naţională a României, doi pompieri nemţeni au ridicat Drapelul la cel mai înalt nivel, atât la figurat cât mai ales la propriu!

Pe 1 decembrie, Sami şi Mario au început ascensiunea în masivul Ceahlău când dimineaţa era încă departe.

După ce au ajuns pe vârful Toaca, au arborat, pentru câteva clipe, steagul naţional al României, pentru a celebra Ziua Naţională.

Au reuşit acest lucru înainte de ora 08.00, oră la care, în fiecare zi, pompierii prezintă onorul la Drapel în unităţile din cadrul ISU „Petrodava” Neamţ.

„Dragostea față de țară și locurile natale sunt calitățile pompierilor nemțeni, care sunt la datorie acolo unde este nevoie. Plt.adj. Grecu Mario-Ciprian și plt. Găvriluț Samuel sunt de la Detașamentul Piatra Neamț și fac parte din echipa reprezentativa a ISU Neamț care a ocupat anul acesta locul III la concursul Cel mai puternic pompier. Felicitări pentru dăruire!”, a transmis conducerea ISU „Petrodava” Neamţ.
Mesajul mai mult decât simbolic al celor doi pompieri a fost transmis în numele tuturor colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ.

Articolul anterior

Mesajul vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban, cu prilejul Zilei Naţionale a României

Articolul următor

Producătorii locali şi meşterii populari, găzduiţi gratuit la Târgul de Crăciun de la Galleria Mall Piatra-Neamţ (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *